Aktywne Wpisy

kidi1 +46
#dawnwalker Szkoda mi tych wszystkich, którzy zamiast dać się ponieść fantazji i fabule- patrzą na fpsy, jakieś kwadraciki we włosach czy inne pierdoły w grafice czy dźwięku. Naprawdę szkoda mi Was, że nie potraficie się bawić grą. Nie potraficie być przez jakiś czas postacią, w którą Was wciela autor gry.
Najbardziej mi szkoda tych co zawsze mają te wartości wyświetlone na ekranie podczas gry.
#gry #takaprawda
Najbardziej mi szkoda tych co zawsze mają te wartości wyświetlone na ekranie podczas gry.
#gry #takaprawda

MonsieurLaBoule +58
o takie #kuchennerewolucje nic nie robiłem
pan konrad absolutna topka czarnych charakterów tego programu
pan konrad absolutna topka czarnych charakterów tego programu

Do zobaczenia na tagu przy następnym zaćmieniu słońca w 2135
#astronomia #kosmos #zacmienie
@smutny_kojot: Czy tobie się to podoba, czy nie. Tak głębokie zaćmienia nie zdarzają się często, więc było to wielkie wydarzenie
@CzeczenCzeczenski: Następne będzie u nas za rok. A kolejne, zbliżone do wczorajszego będą w latach 2039 i 2048. Dbaj o zdrowie, to jeszcze je obejrzysz
@smutny_kojot: Tak, w moim bardzo zmieniają. Pozostawiają niezatarte wspomnienia i ubogacają moją pasję, którą mam od dzieciństwa
@smutny_kojot: No i spoko. Po co się więc udzielasz w tematach, które kompletnie ci zwisają? Nie rozumiem tego, przecież tam są same tagi, które powinieneś omijać szerokim łukiem, czyż nie?