Przecież po takim czymś to bym z nią zerwał. Znaleźć ogarniętą kobietę w dzisiejszych czasach jest trudniej niż znaleźć pracę na UOP za czasów Balcerowicza
@czescmampytanie: Wobec brutalnej szczerości kobiet potwierdzających słowo w słowo wszystko to, o czym pisaliśmy na tagu, biednym normikom już wyczerpuje się copium. Jeszcze przebąkują coś bez przekonania o "ragebaitach", wiecie że to tak wszystko dla hehe beki, ale sami już widzą że sprawa jest przegrana. Ostatni etap to "no przecież to oczywiste, Ameryki nie odkryliście", który zresztą też jest już powoli widoczny.
Blackpill jak każda prawda obronil się i zwyciężył.
@DrFaithless: ojejku, bidulki trafiają tylko na toksyków, narcyzów etc. Jaka szkoda. Ciekawe jak to się dzieje ( ͡º͜ʖ͡º)
Wstyd mi byłoby w ogóle o czymś takim mówić prywatnie, a co dopiero publicznie. To tak jakbym brał sobie za partnerki osiedlowe sznury, a później stękał w jakimś podcascie, że przyprawiały mi rogi. Kto mógłby się spodziewać?
Jeszcze przebąkują coś bez przekonania o "ragebaitach",
@bianchetti: tak samo artykuly z portali dla kobiet potwierdzajace blackpilla komentuja jako baiity pod wykopkow. Tak dokladnie po to Agora utrzymuja redakcje wysokch obcasow by pisac baity pod umierajaca strone dla autystów, którzy i tak siedza za adblockiem
@DrFaithless: Prowadzący też widać, że potraktowany jako beciak a to wymaxxowany normik, który dobrał koszulę i pasek pod buty, oraz był u barbierza xD Baba musiała się poczuć komfortowo, że się zaczęła tak zwierzać, albo jest bardzo głupia. Przy normalnym typie raczej bałaby się tego powiedzieć bo bałaby się jego reakcji i krytyki, a ten tylko grzeczne potakuje. xD
@PremeditatioMalorum: przeciez ona była utrzymanka u szejka w Dubaju, typowy szon, który w pewnym momencie sie ogarnal, ze lato mija a ja niczyja i zaraz bedzie za stara na dubajska czekolade.
"mój mąż, miejmy nadzieje że sie za to nie obrazi, chociaż chyba wie"
maż za kamerą:
źródło: image
PobierzPrzecież po takim czymś to bym z nią zerwał. Znaleźć ogarniętą kobietę w dzisiejszych czasach jest trudniej niż znaleźć pracę na UOP za czasów Balcerowicza
Komentarz usunięty przez moderatora
Natura.
Blackpill jak każda prawda obronil się i zwyciężył.
źródło: cuck_line_final
PobierzWstyd mi byłoby w ogóle o czymś takim mówić prywatnie, a co dopiero publicznie. To tak jakbym brał sobie za partnerki osiedlowe sznury, a później stękał w jakimś podcascie, że przyprawiały mi rogi. Kto mógłby się spodziewać?
źródło: 2464
Pobierz@bianchetti: tak samo artykuly z portali dla kobiet potwierdzajace blackpilla komentuja jako baiity pod wykopkow. Tak dokladnie po to Agora utrzymuja redakcje wysokch obcasow by pisac baity pod umierajaca strone dla autystów, którzy i tak siedza za adblockiem
Ja to odebrałem trochę tak, że jemu szkoda strzepić ryją na nią, więc ucina.