Aktywne Wpisy

Ytarka +110
Takiego oto dziada ostatnio zmalowałam.
Jestem sobą mile zaskoczona, bo nie dość że po takiej długiej przerwie, to jeszcze, jak nigdy, tego chłopa zrobiłam na strzała - nic nie poprawiałam, nie rozpłakałam się w połowie, że wszystko z------m. Po prostu zaczęłam i skończyłam xd W dodatku uznałam, że nawet ładnie chłop wyszedł, a metaliczna farba, która była pomyłką w zakupie, okazała się Game changerem do cieniowania tych szmat.
I może nie jest
Jestem sobą mile zaskoczona, bo nie dość że po takiej długiej przerwie, to jeszcze, jak nigdy, tego chłopa zrobiłam na strzała - nic nie poprawiałam, nie rozpłakałam się w połowie, że wszystko z------m. Po prostu zaczęłam i skończyłam xd W dodatku uznałam, że nawet ładnie chłop wyszedł, a metaliczna farba, która była pomyłką w zakupie, okazała się Game changerem do cieniowania tych szmat.
I może nie jest
źródło: IMG_1125
Pobierz
tehniick +24
#mecz Mapa by nie dostać w morde.
źródło: HRJJbylWoAAeZal
Pobierz

źródło: image
PobierzJeśli bardzo chcesz oszczędzić sobie nerwów a samego flakonu nie chcesz sprzedawać to po prostu weź kropelkę i przejedź raz wokół łączenia i gwarantuje ci wyśmienity efekt bo sam to przechodziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Omniscient: uokik zajmuje się zbiorowym naruszeniem interesów konsumentów, więc jak uwalą Ci reklamacje, to uokik nic nie zrobi, bo to indywidualny spór.
Reklamujesz > uznają > koniec
Reklamujesz > nie uznają > możesz spróbować się odwołać > dalej nie uznają
(naiwne?)
PS. tylko trzeba dać znać, że się jest z #perfumy i możemy im hajp rozhulać XD
@SlepyBazant: o toto! pamiętam jak lata temu reklamowałam jakieś buty w
śmiechłem:D
ALE!
Oczywiście w poście nie chodziło mi o konkretny urząd, tylko ogólnie o niewarte świeczki przepychanie się mailowe, urzędowe itd. Może nie wybrzmiało
@KjatanSveisson: Ale ten element zewnętrzny mówisz tylko?
Wydaje mi się, że to już końcowa faza przecieku. Pierwotnie to przecieka pewnie głębiej, więc wyciek nadal będzie, z tym, że będzie to się
PobierzTo co zaznaczyłeś na czerwono właśnie z tego miejsca mi przeciekało dość solidnie a kropelka ogarnęła temat i do dziś zero problemów. Jednak tak jak mówisz musisz ogarnąć w sumie w jakiej skali jest problem.
PobierzPisalem w blahej sprawie do Mancery (a flakon kupiony w notino) to mi tak odpisali xd
źródło: IMG_20260812_125649
Pobierz