Aktywne Wpisy

IntruderXXD +369
Mietek66348 +17
Wytłumaczcie mi, jakie procesy myślowe zachodzą u Was w głowach, skoro popieracie ludzi typu „Konfitura”? Gość jest zwykłym szkodnikiem, który zarabia na wyświetleniach i nakręcaniu kolejnych afer. Celowo prowokuje ludzi, żeby tylko nagrać materiał i nabić zasięgi. #konfitura

W komentarzach tylko się prześcigają jaki to on pozytywny wariat ehehe.
Zobaczycie, że ten ułom jeszcze we frik fajtach zawalczy. Już coraz więcej tik toków o nim, jakichś influ się wypowiada. Dramat.
Naćpany szympans nie wymyśliłby takiego zwrotu akcji dla tego 40 letniego świra mieszkającego u matki w 30m2 mieszkaniu w rozpadającym się bloku.
Niech ktoś mi powie, że to nie jest najgłupsze pokolenie w historii świata to padnę ze śmiechu.
#silownia #mirkokoksy #bekazpodludzi #wykop30plus
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@Trao: do takiej wypowiedzi właściwie można byłoby zwinąć wszystkie fora i grupy istniejące w internecie.
Na tym polega wykop. Podnosi się tezę / wątek i sobie o nim gada z
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Natomiast to, że sama popularność wojfera rośnie z czasem (jak jego bebech) też nie jest niczym zaskakującym. Dla "swoich" był po prostu traktowany za powaznie i dopiero
Ciężko o jakąś dyskusję gdy jest taka cenzura jak pod Twoimi wpisami
@Saprofit: ja też stary zgred i mnie to żenuje i dla mnie to jest ta sama półka co magicale, kononowicze, czy inne menele.
Acz ten upór w robieniu tych samych debilizmów już prawie 20 lat to
@MamByleJakiNick: jaka cenzura? Po prostu wywalam posty bez żadnej wartości merytorycznej z jakimiś wyzwiskami mnie, albo innymi rzygami ułomów w stylu "ok boomer". To nic nie wnosi.
Ale i tak wygląda lepiej niż usunięty wpis
@codziennaKasia: no wlasnie, wczesniejsze pokolenie miało konona, jeszcze wczesniejsze jakiegos gracjana roztockiego czy inną c-----e, i tak sie kręci
@codziennaKasia: ja mysle ze teraz on to po prostu robi dla hajsu