Wpis z mikrobloga

O upadku intelektualnym obecnych zoomerków i tych młodszych świadczy między innymi fakt, że taki wojfer co nawet przez zwykłych, głupich koksów został pociśnięty i pogoniony z sfd i kfd, jeszcze w latach 2005-2007, dzisiaj robiąc te same debilizmy uchodzi za super śmieszka i bohatera dla tych małoletnich przygłupów xD

W komentarzach tylko się prześcigają jaki to on pozytywny wariat ehehe.

Zobaczycie, że ten ułom jeszcze we frik fajtach zawalczy. Już coraz więcej tik toków o nim, jakichś influ się wypowiada. Dramat.

Naćpany szympans nie wymyśliłby takiego zwrotu akcji dla tego 40 letniego świra mieszkającego u matki w 30m2 mieszkaniu w rozpadającym się bloku.

Niech ktoś mi powie, że to nie jest najgłupsze pokolenie w historii świata to padnę ze śmiechu.

#silownia #mirkokoksy #bekazpodludzi #wykop30plus
codziennaKasia - O upadku intelektualnym obecnych zoomerków i tych młodszych świadczy...

źródło: image

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 58
@codziennaKasia: a co mnie obchodzi co robi jakiś randomowy typ u siebie w domu? Tak samo koło c---a mi lata, że zawalczy sobie w jakiejś gali dla patologii xD. Chyba lubisz sobie narzekać na jakieś błahe rzeczy, które g---o kogo obchodzą co?
  • Odpowiedz
a co mnie obchodzi co robi jakiś randomowy typ u siebie w domu? Tak samo koło c---a mi lata, że zawalczy sobie w jakiejś gali dla patologii xD. Chyba lubisz sobie narzekać na jakieś błahe rzeczy, które g---o kogo obchodzą co?

@Trao: do takiej wypowiedzi właściwie można byłoby zwinąć wszystkie fora i grupy istniejące w internecie.

Na tym polega wykop. Podnosi się tezę / wątek i sobie o nim gada z
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: p---------e starych zgredów. Zawsze tak było, że starsze pokolenia krytykowały młodszych za to, że nie są tacy sami jak oni. To, że oni nie rozumieją, albo nie chcą zrozumieć, jak działają następne pokolenia, to nie znaczy, że trzeba po nich bezrefleksyjnie cisnąć.
Natomiast to, że sama popularność wojfera rośnie z czasem (jak jego bebech) też nie jest niczym zaskakującym. Dla "swoich" był po prostu traktowany za powaznie i dopiero
  • Odpowiedz
Dla "swoich" był po prostu traktowany za powaznie i dopiero ten dystans związany z wiekiem odbiorców powoduje, że można z tego cisnąć bekę.

PS: mnie to tam też jakoś nie śmieszy, ale ja to ten stary zgred

@Saprofit: ja też stary zgred i mnie to żenuje i dla mnie to jest ta sama półka co magicale, kononowicze, czy inne menele.

Acz ten upór w robieniu tych samych debilizmów już prawie 20 lat to
  • Odpowiedz
Ciężko o jakąś dyskusję gdy jest taka cenzura jak pod Twoimi wpisami

@MamByleJakiNick: jaka cenzura? Po prostu wywalam posty bez żadnej wartości merytorycznej z jakimiś wyzwiskami mnie, albo innymi rzygami ułomów w stylu "ok boomer". To nic nie wnosi.
  • Odpowiedz
ja też stary zgred i mnie to żenuje i dla mnie to jest ta sama półka co magicale, kononowicze, czy inne menele.

@codziennaKasia: no wlasnie, wczesniejsze pokolenie miało konona, jeszcze wczesniejsze jakiegos gracjana roztockiego czy inną c-----e, i tak sie kręci
  • Odpowiedz
chłop na pewno nie jest w pełni zdrowy psychicznie, na bank siedzi tam jakiś asperger / autyzm i o ile kiedyś był po prostu besztany przez ludzi wśród których próbował zaistnieć, o tyle dzisiaj robi za maskotkę dla dzieciarni, mając 40 lat na karku zaraz.

@codziennaKasia: ja mysle ze teraz on to po prostu robi dla hajsu
  • Odpowiedz