Tak mnie naszło pewne przemyślenie. Zauważyliście, że ten cały ruch #blackpill i innych inceli urósł w siłę w momencie, gdy całe pokolenie przegrywów wychowanych w klimacie nagród za udział i „nic się nie stało i tak jesteśmy z Ciebie dumni” weszło w dorosłość? Nagle są całe tabuny ludzi, którzy całe życie słyszeli, że „są wystarczający” zderzyli się z rzeczywistością i za swoje niepowodzenia postanowili obwiniać cały świat. Wszystko i wszystkich, bo przecież oni są ok i im się po prostu wszystko należy. Bez ambicji, bez etyki pracy, bez jakiegokolwiek dążenia do pracy nad sobą. Nie powiem. Zabawne to jest.
@krzysiekGD: zabawne jak low IQ boomer (ty) myli przegrywów z zoomerami, i wali w nachy głosząc tezy o etyce pracy i ambicjach XD jeszcze zrób fikołek i dopisz coś o bezstresowym wychowaniu
@atteint: ja Ci powiem tylko tyle. Mój syn ma pełne błogosławieństwo - jeżeli w szkole ktoś jego uderzy albo będzie widział, że krzywdzą kogoś innego to ma lać. I to lać w taki sposób, żeby zabolało. I wie, że ze strony żony i mojej będzie miał pełne wsparcie. Ale z drugiej strony wie też, że jeśli dowiem się, że to on kogoś gnębi albo kogoś uderzył sam z siebie -
@krzysiekGD: Dokładnie wystarczy tylko ciężej pracować to twoja twarzoczaszka się zmieni i urośniesz parę centrymetrów więcej. To wszystko moja wina mogłem urodzić się z mordą chada.
@krzysiekGD: Nie, nie zauważyłem. Wręcz zauważyłem coś kompletnie przeciwnego - u mnie było zawsze "jesteś do d--y", "jesteś do niczego", "do niczego nigdy nie dojdziesz", "nie nadajesz się", "nikt cie nie lubi, zdechniesz w samotności". Nigdy nie byłem wystarczający, wszystko co robiłem zawsze było źle, wszyscy zawsze czepiali się mnie o wszystko. Jak siedziałem z boku i się nie odzywałem to było "jesteś zbyt nieśmiały, musisz się przełamać i wyjść
@krzysiekGD: Jest spora szansa, że twój syn tu się będzie edukował, więc grzeczniej proszę. No chyba, że zostanie z marszu gejem/femboyem, to jakoś wyjdzie na ludzi
@krzysiekGD: etyka sretyka. Kolejny boomer/banan/farciarz/janusz biznesu, któremu cos sie udało i myśli ze zna życie. Kolejny mistrz prawiący "mało zarabiasz w normalnej pracy, zapraszamy do bycia robolem w dojczu" xd
Co do niskiego wzrostu i brzydkiej twarzy jako powodu głupoty to jednak czytając takie wysrywy to jednak chyba problem leży gdzie indziej.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze wasze pokolenie jest pokoleniem prostaków I cwaniaczków, którym coś wyszło, najczęściej
@kidi1: kiedy wy debile zrozumiecie ze „znajdowanie kobiety” to nie jest zadna „umiejetnosc” xD Gwarantuje Wam ze kazdy jeden przegryw gdyby ze swoim „toksycznym charakterem” choc na kilka dni zamienil sie cialem z jakims Oskarkiem to by taka bez problemu znalazl. Tak trudno Wam przyjac do wiadomosci ze to ze znalezliscie jakas p0lke to nie jest zasluga tego kim jestescie i w jakim srodowisku sie wychowywliscie a dlugosci i ksztaltu
Nie powiem. Zabawne to jest.
@krzysiekGD: XXD takie teksty słyszą tylko baby, chłopy w żadnym pokoleniu tego nie uświadczyły
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Zrzut ekranu_17-7-2026_233731_wykop.pl
PobierzAle z drugiej strony wie też, że jeśli dowiem się, że to on kogoś gnębi albo kogoś uderzył sam z siebie -
Co do niskiego wzrostu i brzydkiej twarzy jako powodu głupoty to jednak czytając takie wysrywy to jednak chyba problem leży gdzie indziej.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze wasze pokolenie jest pokoleniem prostaków I cwaniaczków, którym coś wyszło, najczęściej
Musicie się tam bardziej postarać z tymi wpisami towarzyszu.