Wpis z mikrobloga

przypomnienie, że Niemcy też zbrodnie robili XD

@_Kamil_: Niemcy co roku o tym przypominają sami - za wyjątkiem najbardziej propolskiej partii - AfD.

Za to skarpetosceptycy cały czas twierdzą że nigdy Polski nie napadli i co więcej ją wyzwolili.

Idź być wioskowym dziwadłem gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@MilkyKloc: Fajnie, że wszystkie te posty są na zasadzie autopromocji, w stylu Karyny chwalącej się wzięciem udziału w jakiejś imprezie XD. Zresztą to samo, jeśli chodzi o Wołyń, gdzie piękne wpisy nijak się miały do realnych działań w kwestii ekshumacji i upamiętnienia ofiar. Kto realnie w tej kwestii odniósł sukces? Tusk i Sikorski dyplomacją i realną polityką a nie wpisami na x... ale o tym już niedobrze jest mówić wg
  • Odpowiedz
@ish_waw: Bosak jest w Konfederacji mniejszością bez decydującego głosu? xd Z tego co mi wiadomo Konfederacja składa się z 2 partii, jedna to RN Ruch Narodowy od Bosaka, a druga to NN Nowa Nowa Nadzieja od Mentzena. I oni we dwójkę współtworzą Konfederację, to kto ma mieć tam decydujący głos i kto niby jest większością? Sprawdziłem posłów w sejmie gdzie kto jest

Aktualny skład Klubu Poselskiego Konfederacji. Obecnie klub ma
  • Odpowiedz
Fajnie, że wszystkie te posty są na zasadzie autopromocji

@BoskiPrototyp: ale tego tyczy się główny zarzut tutaj? Że rzekomo Konfederacja zamiata pod dywan rosyjskie zbrodnie gdy tak naprawdę je nagłaśnia, nawet jeśli robi to na zasadzie autopromocji. Drugi podobny wpis z gorących jest bezpośrednio o tym i zarzuca Konfederacji, że rzekomo nie robi takich wpisów, a ponad 200 osób plusuje tą nieprawdę
MilkyKloc - >Fajnie, że wszystkie te posty są na zasadzie autopromocji

@BoskiPrototy...

źródło: Screenshot_42

Pobierz
  • Odpowiedz
Skad sie ci sowieci wzięli, jakim językiem władali?

@patykiem_pisane: skąd wy wzięliście, że Konfederacja nie hejtuje Rosji, cała strona Konfederacji jest z------a tematem zbrodni NKWD i ludzie z Konfederacji ruskich szkalują normalnie bardziej niż inne partie, tutaj masz post bezpośrednio o Rosjanach z dzisiaj w rocznicę zbrodni NKWD, Rosjan i Rosję nazywają bydłem xD
MilkyKloc - > Skad sie ci sowieci wzięli, jakim językiem władali?

@patykiem_pisane: ...

źródło: Screenshot_47

Pobierz
  • Odpowiedz