@DorodnyTucznik: Nie zrozum mnie źle bo b--ń boże nie chodzi mi oto żeby cię obrazić w jakikolwiek sposób, ale przede wszystkim uważam, że pytanie się o takie rzeczy na wykopie jest jakby ci to powiedzieć naprawdę bardzo kontrowersyjnym pomysłem xD Moim zdaniem to przede wszystkim ten outfit jest trochę spóźniony, jakbyś się ubrał tak w plus minus 10-12 lat temu to pewnie
@Cztero0404 lol szanuję że chciało Ci się to pisać ale w sumie to w internecie ciężko o miejsce gdzie ktoś obiektywnie doradza lub wskazuje błędy w outficie np. reddit to straszne lizanie się po fiu..
@DorodnyTucznik: Też czym są tak naprawdę błędy w outficie xD Bo tak bazując na swoim własnym doświadczeniu gdzieś tam większym lub mniejszym mogę napisać z całkowicie czystym sumieniem, że osoby które krytykują innych za outfit, sposób w jaki wyglądają, styl bycia itp bardzo często same nie są idealnie ubrane, nie są idealne a nagminnie jest wręcz przeciwnie i bliżej jest im do jakichś przysłowiowych pokemonów jak
@DorodnyTucznik: Wszedłem sobie teraz tak z ciekawości na ten reddit #streetwear i patrząc nawet na zdjęcia jakie tam przeważają wcale się nie dziwie, że jest straszne lizanie się xD Natomiast biorąc pod uwagę co tam widzę niezmiennie bawi mnie to, że ktoś potrafi dalej przyjść i powiedzieć, że ludzie w Polsce się źle ubierają, tam dosłownie ludzie potrafią mieć stylówki
@DorodnyTucznik: kardigan jak kardigan, każdemu pasuje co innego. Na zimniejszą porę może być. Jeden lubi ośmiorniczki a drugi jak mu nogi śmierdzą. Na tym outficie pierwszym to fajne buty są. Wiesz może co to za buty?
Mam nadzieję, że ten system tankowania samochodu nie będzie jakąś irytującą mechaniką w stylu psucia się przedmiotów z Wiedźmina 3. W ogóle urealnianie gry, w której zabijasz przechodniów i uciekasz policji znikając z ich pola widzenia na 30 sekund jest takie głupie XD
Co myślicie o takich długich swetrach dla chłopa?
źródło: image_picker_CA75419C-2CBA-4621-8BD5-66CFF7EE3620-61996-00000ECBCF51B376
Pobierzspko outfit?
źródło: image_picker_470B59F6-1537-4410-8BFC-A73C3988DEC2-61996-00000ECCCB5D57D2
Pobierz@DorodnyTucznik: Nie zrozum mnie źle bo b--ń boże nie chodzi mi oto żeby cię obrazić w jakikolwiek sposób, ale przede wszystkim uważam, że pytanie się o takie rzeczy na wykopie jest jakby ci to powiedzieć naprawdę bardzo kontrowersyjnym pomysłem xD Moim zdaniem to przede wszystkim ten outfit jest trochę spóźniony, jakbyś się ubrał tak w plus minus 10-12 lat temu to pewnie
@DorodnyTucznik: Też czym są tak naprawdę błędy w outficie xD Bo tak bazując na swoim własnym doświadczeniu gdzieś tam większym lub mniejszym mogę napisać z całkowicie czystym sumieniem, że osoby które krytykują innych za outfit, sposób w jaki wyglądają, styl bycia itp bardzo często same nie są idealnie ubrane, nie są idealne a nagminnie jest wręcz przeciwnie i bliżej jest im do jakichś przysłowiowych pokemonów jak
@DorodnyTucznik: Wszedłem sobie teraz tak z ciekawości na ten reddit #streetwear i patrząc nawet na zdjęcia jakie tam przeważają wcale się nie dziwie, że jest straszne lizanie się xD Natomiast biorąc pod uwagę co tam widzę niezmiennie bawi mnie to, że ktoś potrafi dalej przyjść i powiedzieć, że ludzie w Polsce się źle ubierają, tam dosłownie ludzie potrafią mieć stylówki
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-08-12_103502_www.reddit.com
Pobierz