Aktywne Wpisy

Ewa_Jas +17
#medycznamarihuana
www.terpeneatlas.org
Cześć! Jestem Lekarzem, od ponad 5 lat prowadzę Pacjentów w terapii konopnej. I mimo że robię to na co dzień, obecna liczba odmian na rynku bywa przytłaczająca - dlatego stworzyłam narzędzie, które pomaga mi samej dobierać susz pod Pacjenta podczas konsultacji, chcę się nim podzielić.
To
www.terpeneatlas.org
Cześć! Jestem Lekarzem, od ponad 5 lat prowadzę Pacjentów w terapii konopnej. I mimo że robię to na co dzień, obecna liczba odmian na rynku bywa przytłaczająca - dlatego stworzyłam narzędzie, które pomaga mi samej dobierać susz pod Pacjenta podczas konsultacji, chcę się nim podzielić.
To
zaspanyziom +514

#samochody #bekazpodludzi #konfitura #logikaniebieskichpaskow #facebook #prawojazdy
źródło: image_picker_E7D05619-25A6-48B3-8898-F6786D0928FA-64579-00000E0D6576D134
PobierzGolf II 112 km, raczej rozpędzi się do 200 km na h, a nawet jakby miał wiatr w plecy to musiałyby rozpędzać się na 2 km prostej drogi.
Może wśród wioskowej patoli.
@realizta: kojarze statystykę, ze ilość wypadków śmiertelnych była identyczna w latach 70' i 2010'
@mvmxks:
W latach 70. (dla których oficjalne dane Komendy Głównej Policji są dostępne od 1975 r.) roczna liczba zabitych wynosiła zazwyczaj od ok. 5,6 tys. do ponad 6 tys. osób, natomiast w 2010 roku odnotowano 3,907 ofiar śmiertelnych.