Aktywne Wpisy

Codon +7
#gielda #ai #nauka bardzo prawdopodobne, że ChatGPT rozwiązał problem Naviera Stokesa z udziałem 10k agentów AI i 88 godzin pracy, model next-gen po Astrze.
Od 2022 wierzę i inwestuję w AI i uważam, że technologia przyczynia się do rozwoju ludzkości i jestem optymistą pod tym względem. W tym momencie czuję się trochę tak, jak oglądając pierwszy start Falcona Heavy na żywo online.
Oczywiście jeszcze muszą to
Od 2022 wierzę i inwestuję w AI i uważam, że technologia przyczynia się do rozwoju ludzkości i jestem optymistą pod tym względem. W tym momencie czuję się trochę tak, jak oglądając pierwszy start Falcona Heavy na żywo online.
Oczywiście jeszcze muszą to

annlupin +34
wykop mi na telefonie popsuli a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze
źródło: annlupin6789098
Pobierz

Odcinkowe pomiary na a i s wprawdzie nie poprawiają bezpieczeństwa bo na A i S jest tylko 3% wypadków, za to tam gdzie ich nie ma - drogi jednojezdniowe az 84%
To jest maszynka do zarabiania pieniędzy - A1 obok Częstochowy, 3
Widzisz, nie musiałbym gdyby ciule nie blokowali.
Państwo samo zrobiło problem, tz to wszystko z braku pieniędzy :(((
@emasele: I twoim zdaniem problemem jest kierowcą jadący z przepisową prędkością, a nie typ który zaczyna być agresywny bo nie może łamać przepisów?
No w mieście tak, na a i s jak nazwa wskazuje - szybko, nie 120 to nie jest szybko.
Te limity prędkości to wymyśl lat 60tych. Czyli ery Garbusow.
Powinny być urealnione so obecnych warunków czyli gdzieś w okolicy 180-200.
Nie,.Nie poprawiają komfortu ponieważ powodują fantomowe korki i wszyscy zbijają się do jednej masy, ba, nawet powodują zagrożenie.
Nie bądź zdziwiony jak ktoś jedzie 120 na a i ludzie dostają piany.
Ty jesteś social justice warriorem , socjaluchem więc rozmowa z tobą to jak
@Tumurochir: potem jeszcze pod samą bramownicą wyhamuje do 80, a dalej już poleci 170...
Ja się też zastanawiam czy te młotki po prostu nie wiedzą jaka jest tam dozwolona prędkość (np. sądzą ze skoro ktoś zrobił OPP to na pewno tam jest jakaś pułapka), czy może ich prędkościomierze pokazują 140 jak oni jadą 100, czy co?
Ja tylko sugeruję, że odcinkowe pomiary prędkości są montowane w miejscu gdzie wypadków nie ma ( a i s to 3%!) a nie tam gdzie są wypadki.
Natomiast montowane są tam gdzie mogą przynieść dochody do budżetu.
Tak, tam gdzie nie ma odcinkowych jazda jest znacznie płynniejsza, samochody nie są zbite w jeden sznur, odstępy są większe.
Dodatkowo ograniczania prędkości 100-120-130 wywodzą sie z lat
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tumurochir: ło k---a xD to dobre barany musza być. Pewnie coś pokroju @emasele
Ale to wina półgłówkow za kierownicą a nie OPP.
co ci przeszkadza OPP na S/A skoro spokojnie dalej możesz
No to tak trzymaj, ale jakoś wnioski które wysnuwasz nie wskazują na przepisową jazdę.
Fantomowe
@LM317K: i to jest duzo bardziej niebezpieczne
@emasele: Tu nie chodzi o samochody, tylko czas reakcji człowieka, czy też różnica w prędkości pojazdów na jednej drodze. Masz cięzarówki z 90km/h chcesz ja wyprzedzić, widzisz w lusterku samochód jadący 140 km/h w ciągu 3s. gdzie spojrzysz do przodu i zaczniesz manewt dojezdza na 41,7m,, samochód jadący 200
@LM317K: i łapią tych, którzy się non stop w ten bezpieczny odstęp w---------ą
Druga jazda to bardziej 140-150kmh, bez szaleństw. jeden postój na siku, max 5minut ale możesz liczyć i 10.
Alez oszczędności czasu względem z-----------a xD
Polecam
źródło: image_picker_E646B73A-2A80-4173-B386-62FEAFB37214-24699-000008F16DDCCA9E
Pobierz