Wpis z mikrobloga

Członkini Koalicji Obywatelskiej wyłudziła 4.5 mln złotych przeznaczonych na pomoc powodzianom. Na szczęście czujne neuropki a.k.a. czopki Tuska nie zawodzą i swoją wzmożoną aktywność przeznaczają na przypomnienie nam wszystkim, że:

- Sośnierz nie posprzątał pod drzwiami mieszkania rok temu
- super premier Pan Tusk spotkał się z ekipą rancza, ale jakby snusiarz Nawrocki się spotkał to by było
- był jakiś wpis na fejsie, że Konfederaci nie umieją gotować, czy coś w tym stylu (ale beka)

I tak się żyje na tym smutnym portalu.

#heheszki #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #polityka
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Członkini Koalicji Obywatelskiej wyłudziła 4.5 mln złotych przeznaczonych na pomoc powodzianom

@archubuntu: dawaj jej nazwisko i miasto jak jesteś taki pewien. I czekaj na prokuraturę albo na CBA, bo oni chwilowo pewni nie są.
  • Odpowiedz
@Kj5s6f2dk7s54o: mówisz o Annie Konieczyńskiej działaczka KO, szefowa Karkonoskiej Agencji Rozwoju Regionalnego, która przyznała firmie swojego męża 200 000 zł odszkodowania za zniszczenia w pensjonacie, pomimo, że powódź do pensjonatu się nawet nie zbliżyła.

Jest tak przyzwoita, że równie niezalanemu przez powódź sąsiadowi przyznała 3 bańki, a lokalnej platformerskiej telewizji propagandowej (również niezalanej!) kolejną bańkę.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
mówisz o Annie Konieczyńskiej działaczka KO, szefowa Karkonoskiej Agencji Rozwoju Regionalnego, która przyznała (...)

@PrawdziwyMongolzMongolii: po co mnie wołasz do tego komentarza? Ja nie mówiłam o żadnej Annie Konieczyńskiej i żadnym przyznawaniu, tylko o opie który rzuca niepotwierdzonymi oskarżeniami o wyłudzenie 4,5 dużej bańki w stronę jakiejś członkini KO.
  • Odpowiedz
@archubuntu:
Różnica jest taka, że tu służby zaczęły im się dobierać do d--y zanim się dziennikarze pokapowali (pewnie prokurator jakiś wypaplał).
W PiSie najpierw media huczały, potem się robiło "solidarni z ...", a na koniec s---------y z kraju :)
  • Odpowiedz