@gregory-mcstevens: a i tak masa komentow po 5* i komentarze: no hehe moze i bramka przesadzona, moze i obsluga niemila, ale pyszna kwasnica warta 5* xD
@mixererek: jak papuga wysle jakikolwiek list do google z zadaniem usunięcia ocen to oni kaza oceniającym dawać dowody niskiej oceny, bez tego usuwają opinie. Juz dwa razy w miemczech dostałem przedsadowe wezwanie do usunięcia oceny i c-----y lekarz z 3.4 na 4.4 wskoczył
@gregory-mcstevens: nie no tutaj mamy odjazd totalny, ale wiem że np w Krakowie szczególnie w czasach bumu na HO był spory problem z takimi Mariuszkami szczególnie w kawiarniach co nie chcieli płacić za wynajęcie "work space" czy zwykłego biura, a w chacie nie mieli warunków to przychodzili do kawiarni, brali najtańszą kawę i siedzieli 8h xD
a i tak masa komentow po 5* i komentarze: no hehe moze i bramka przesadzona, moze i obsluga niemila, ale pyszna kwasnica warta 5* xD
Sie dziwicie goralom xD
@dafto: abstrakcja. Ostatnio byłem w hotelu, gdzie wszystko było tak usyfione, że na drugi dzień zmienialiśmy hotel. Czytam komentarze i "no brudno, klima nie działa, syf, ocena 4/5" xD
@dafto: Plują im na twarz, pozbawiją ich godności, a ci się cieszą, zwykłe NPCe bez godności i własnej wartości. Ale dobrze, takie istoty też są potrzebne... do czegoś.
@gregory-mcstevens: Ale czemu się dziwisz? Że goli frajerów i traktuje ich byle jak, a mimo to ma 100% obłożenie. Sami sobie to sprezentowaliśmy chodząc w takie miejsca.
@gregory-mcstevens: @arcypatelniagrozy @Kismeth Za to kocham Japonię i ich Tabelog. Restauracja ma 3 gwiazdki Michellin? Ocena 4.3 na Tabelogu xD Knajpa jak na polskie warunki rozwala
@arcypatelniagrozy: Jeśli ocena bazowała na twoich osobistych doświadczeniach, była merytoryczna, nikogo nie obrażałeś i nie pomawiałeś, to trzeba było się nie przejmować i umieścić to pisemko w kuble na papier ;))
@gregory-mcstevens: Jeszcze tam wyczaiłem jedną odpowiedź, o tym, że "w naszej pięknej restauracji jelenina jest przepyszna". Wszędzie ten sam tekst na start, jak rzecznik wodociągów kieleckich. Ale patrząc po fotkach wnętrza, to jakoś mało zachęcające do dłuższego zostania. Szczególnie ten wypchany niedźwiedź bezpośrednio nad barem - apetycznie i higienicznie. xD
#januszebiznesu #zakopane #polska
źródło: 1000022677
Pobierzźródło: 1000022676
PobierzSie dziwicie goralom xD
źródło: IMG_0664
Pobierz@dafto: abstrakcja. Ostatnio byłem w hotelu, gdzie wszystko było tak usyfione, że na drugi dzień zmienialiśmy hotel. Czytam komentarze i "no brudno, klima nie działa, syf, ocena 4/5" xD
Za to kocham Japonię i ich Tabelog.
Restauracja ma 3 gwiazdki Michellin?
Ocena 4.3 na Tabelogu xD
Knajpa jak na polskie warunki rozwala
@arcypatelniagrozy: Jeśli ocena bazowała na twoich osobistych doświadczeniach, była merytoryczna, nikogo nie obrażałeś i nie pomawiałeś, to trzeba było się nie przejmować i umieścić to pisemko w kuble na papier ;))
Ale patrząc po fotkach wnętrza, to jakoś mało zachęcające do dłuższego zostania. Szczególnie ten wypchany niedźwiedź bezpośrednio nad barem - apetycznie i higienicznie. xD
źródło: 1000011194
Pobierzźródło: 1000011196
Pobierz