Wpis z mikrobloga

A pamiętacie tego skurczybyka? Mam to już z 15 lat, używam przynajmniej raz w tygodniu i jest nie do zajechania. Nie dość że robi co ma robić, to jeszcze w nocy oświetla całą kuchnię i połowę mieszkania. Proste do bólu, banalne w czyszczeniu. Najlepiej wydane 200zł w tamtych czasach.

#gotujzwykopem #airfryer
pepedros - A pamiętacie tego skurczybyka? Mam to już z 15 lat, używam przynajmniej ra...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@moll: ja często robię "wzbogaconą wersję". Nacinam kiełbaski wzdłuż, faszeruję ogórkiem konserwowym i papryką konserwową i jak się zapiecze to na koniec kładę żółty ser do roztopienia. Pyszności.
  • Odpowiedz
@pepedros: non stop w użytku od kilkunastu lat. Zajechane cztery. Piąty daje radę i jeszcze szósty jest, kupiony na zapas.
Używany do pieczenia i podgrzewania wszystkiego co się da.
  • Odpowiedz
  • 1
@K-S-: jak to się nie przyjęło? przecież przez długi czas to był hit ;). Ale obecne airfryery są po prostu bardziej kompaktowe, obudowa nie nagrzewa się tak mocno jak to szkło, przez co jest bardziej bezpieczny. No i kwestia ekonomiczna, halogen zużywa więcej prądu i dłużej się nagrzewa. No i mają wyświetlacze, a ludzie kochają wyświetlacze zamiast pokręteł.
  • Odpowiedz
@pepedros: A mi się właśnie taki popsuł po kilkunastu latach, chyba termostat bo nic nie pyka przy ruszaniu gałką temperatury i nie załącza grzałki.
  • Odpowiedz