Wpis z mikrobloga

@camel_case91: odpowiedź na pytanie „dlaczego?” jest prosta: WOLNOŚĆ SŁOWA, LEWAKU, DZIŚ CHCIAŁBYŚ CENZUROWAĆ TIK TOKA, A JUTRO MÓWIĆ LUDZIOM, CO MAJĄ MYŚLEĆ? ORWELL CI SIĘ MARZY?? itp. itd. Autodestrukcyjny „wolnościowy” dogmatyzm, aż do samozagłady, jak u polskiej wąsatej szlachty przed rozbiorami.
  • Odpowiedz
dziej polaryzujące treści które dosłownie ROZSADZAJĄ nasze społeczeństwo, polaryzują i skłó

@camel_case91: To raczej nie Tiktok mu narzuca takie treści, ale dobiera po tym co najczęściej i z największym zaciekawieniem ogląda, zamyka go w jego bańce
  • Odpowiedz
@camel_case91: po c--j wy tym stary cepom instalujecie te tiktoki i FB? Mój stary jak zaczął oglądać jakieś głupoty i ruską propagandę na YT to mu wszystko w-----------m i zablokowałem. Po kilku tygodniach wrócił do normalności.
  • Odpowiedz
@Tetsuya @Tetsuya

@camel_case91: po c--j wy tym stary cepom instalujecie te tiktoki i FB? Mój stary jak zaczął oglądać jakieś głupoty i ruską propagandę na YT to mu wszystko w-----------m i zablokowałem. Po kilku tygodniach wrócił do normalności.

O proszę - głos rozsądku (ʘʘ)
A tak nawiasem mówiąc, u mnie na zapadłej wsi każdy chłopek roztropek ma Tiktoka zainstalowanego, ogląda na zmianę jakieś głupoty
  • Odpowiedz
Parę miesięcy temu mój brat zainstalował mu na telefonie tiktoka

@camel_case91: ojciec go kablem od prodiża lał jak był mały albo do grzejnika przywiązywał, że syn na starość tak mu się odwdzięczył? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak ja się cieszę, że moi rodzice są zupełnie nietechnologiczni, jedynie potrafią dzwonić ze starej nokii. Wytłumaczyłem im, że Republika to propagandowy syf i dla pewności na dekoderze zablokowałem. Całe
  • Odpowiedz
@camel_case91: Przeraża mnie, jak Netflix, TVN, Onet, Google i zachodnie social media odmóżdżają Polaków. Miliony ludzi są codziennie karmione propagandą. Widzę jak zmienia się pod wpływem treści z instagrama i youtube moja córka Julka. Dlaczego państwo pozwala zagranicznym korporacjom wpływać na umysły Polaków? Trzeba to wziąć za mordę.
MilkyKloc - @camel_case91: Przeraża mnie, jak Netflix, TVN, Onet, Google i zachodnie ...

źródło: rev

Pobierz
  • Odpowiedz
@camel_case91 @nietak7 cebzura się marzy pysiu, co? Masz szczęście bo EU idzie w tym kerunku. No ale to tylko ty i tobie podobni, a jesteście mniejszością, która ciągnie resztę ze sobą. 70 letni dziadek powinien korzystać z smartfona bez internetua a co dopiero z tiktoka, a ty wsadź sobie kamere w dupsko czy co. No i te chiny xd tam w chinach nie serwuje się ludziom co mają widzieć na
  • Odpowiedz