Wpis z mikrobloga

#ukraina pamiętaj Polaku - ukraina jest w Polsce ŚWIĘTA! Pisząc cokolwiek o ukrainie źle - pchasz się w ruskie onutze XD
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Casuel: Czytałeś coś kiedyś o Czarneckim oprócz podręcznika do historii w szkole podstawowej? XDDDDD
I nie zesraj sie zaraz ze szkalowaniem, bo widzę z Ciebie taki bezstronny symetrysta jak z grooveera patriota
  • Odpowiedz
@Casuel: miałeś ze mną nie wchodzić w interakcje. Twe słowa są kłamliwe, niczym u kacapa-konia.
Btw: chcesz pogadać o zbrodniach Czarnieckiego Stefana?
  • Odpowiedz
@Sossija: Juz Ci mowilem, nie chce wchodzic z Toba w interakcje bo mi sie brzydzi. Nie pisz do mnie, na pewno nie chce z Toba "pogadac". Bedziesz obrazac Polakow to dostaniesz bana, nara.
  • Odpowiedz
@Casuel: schowaj lustro, to ci się nie będzie brzydzić. Sam zaczynasz interakcje, mimo że obiecywałeś. Nie wstyd ci? Czarnieckiemu Stefanowi nie wstyd było wymordować kilka miast i niezliczoną liczbę wsi, podobnie jak Polakom wstawić go do hymnu i jako patrona szkół i ulic.
  • Odpowiedz
@sauron-saga: a spróbuj napisać że Rosja to kraj z gówna który takich zbrodni jak Wołyń ma na swoim koncie 100, to się takie gównojady jak ty zlecą i będą głosić jakieś farmazony. Ukraina jaka jest taka jest, ale ci co za darmo robią lachę s--------j Rosji to najgorsze śmieci
  • Odpowiedz
@Sossija: Casuel jest wspaniałym człowiekiem. Niby bezstronny, niby nie onucolubny, ale okazji żeby jakoś zawsze dosrać ukraińcom nie przepuści. Siedzi tu prawie 24/h i tylko poluje na okazje żeby z krzaków wyskoczyć i podzielić się tymi trzeba screenami, które ma i pokazać jak to nas Ukraina nie lubi. Ten człowiek mnie tak niesamowicie bawi :D

A spróbuj mu powiedzieć, że jest stronniczy i nie widzi gówna, które wylewa się z
  • Odpowiedz
@szalony_bombardier: post mial 300 polubien. Ty twierdziles, ze TRZY. Gdy udowodnilem Ci klamstwo, to stwierdziles ze to byla.. HIPERBOLA xD

no nie dziw sie, ze uznalem dyskusje z Toba za strate czasu.

Sa ludzie, ktorzy klamstwo wyssali z mlekiem matki. Pogadajcie lepiej miedzy soba, elo
  • Odpowiedz
@Casuel: nie, pisałem, że masz trzy komentarze. Może cztery - nie ile miał polubień. Tyle komentarzy było na tych screenach co dałeś. Nawet polskiego nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem, albo przekręcasz cholera wie po co onucko.

Jak można być aż tak ograniczonym? Co masz z lizania tych ruskich dup co drugi komentarz?
  • Odpowiedz