Aktywne Wpisy
olsnienie +194
Trzeźwi plusują, a te ochlane mordy z gnijącymi wątrobami niech zdychają z kacem mordercą w łóżkach albo gdzie tam ich a-----l powlekł, nawet mi ich nie żal
A ja już na spacerku z piesełem
A ja już na spacerku z piesełem
źródło: Clipboard01
Pobierz
titus1 +217
Pijcie mną ze kompot, radujcie się ze mną. W wieku 53 lat kupiłem sobie pierwysz w swoim życiu, wymarzony zestaw audio. Wieża Technics z kolumnami. Ktoś powie, że używany stary rupieć, a ja o czymś takim śniłem od dawna nie celowałem w jakieś hajendy, potrójne A. Miał być technics albo diora, które widywałem na klasowych dyskotekach. Nie jestem też audiofilem, który dąży do poszerzenia sceny czy większej czarności basów. Ma grać. Gdy

#polska #polityka #sejm #kanalzero
ale nie przejmuj się, włos im z głowy nie spadnie, usunięcie/zawieszenie z partii na przeczekanie afery i fajrant. Zresztą znając PO z lat 2007-2015 i obecnych wystarczy chwile poczekać żeby obecną afere zakryła jakaś nowa
Jednocześnie współczuje deficytu intelektualnego, który instynktownie jako wyznawca słusznej partii każe bronić ci aferzystów z PO przez co musisz się ośmieszać
- nie dotyczy 2019 i 2027
i znowu się kompromitujesz, bo twoi umiłowani mówili to samo, kiedy rządził PiS, a Duda był Prezydentem. Chyba, ze właśnie cytujesz Tuska. I znowu się kompromitujesz. Dodatkowo jeszcze jaki trzeba mieć poważny ubytek intelektualny żeby stwierdzić, że jestem jakimś pisowcem tylko dlatego, ze napisałem o kolejnej, nowej aferze w PO..
źródło: image
PobierzZapewne problem z koncentracją bierze się u ciebie stąd, że nadal liczysz głosy dla Giertycha