Aktywne Wpisy

patinete +31
Z jaką powszechnie lubianą rzeczą masz totalnie na pieńku i nie rozumiesz jej fenomenu?
Czas na sobotnie wyznania. Każdy z nas ma w otoczeniu coś, co wszyscy wokół uwielbiają, zachwalają i polecają na każdym kroku, a u Ciebie wywołuje to co najwyżej głębokie zdziwienie albo odruch wymiotny. Może to być megahitowy serial, który dla Ciebie jest nudnym gniotem, uwielbiany gatunek muzyczny, typ urlopu polegający na leżeniu plackiem na plaży, albo modna kulinarna
Czas na sobotnie wyznania. Każdy z nas ma w otoczeniu coś, co wszyscy wokół uwielbiają, zachwalają i polecają na każdym kroku, a u Ciebie wywołuje to co najwyżej głębokie zdziwienie albo odruch wymiotny. Może to być megahitowy serial, który dla Ciebie jest nudnym gniotem, uwielbiany gatunek muzyczny, typ urlopu polegający na leżeniu plackiem na plaży, albo modna kulinarna
źródło: dw
Pobierz
JasnyBanan +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czekam na nowy kołowrotek na spinning więc #wedkarstwo odpada (nie chce mi się na razie zasiadać do metody czy spławika). Na #bilard nikt ze znajomych nie chce iść. Na #dzialka jadę godzinę więc bym był tam o 18 i max godzinę dwie bym tam spędził. Na #silownia nie ma sensu jeszcze iść bo za słaba kondycja (teraz biegam żeby trochę ją poprawić). Jakiś pomysł? Nie chce mi się siedzieć w domu i grać w gry, filmów nie oglądam a na książki ostatnio nie mam ochoty. W domu w miarę czysto więc nie ma co sprzątać, niby mógłbym się zająć swoim rowerem ale bez części zamiennych to sobie tylko na niego popatrzę i podumać czy nie lepiej kupić nowy.
idź pobiegaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
idź od kina
Jednak za gorąco na bieganie.
To idź na basen