Wpis z mikrobloga

@Pariashu: Ale smaczne. Same moje ulubione rzeczy łosoś, ziemniaki na oliwie, pomidorki najlepiej od znajomego spod domu, które hoduje dla siebie. Polałbym jeszcze jogurtem naturalnym z sosem sojowym albo bazylią potroił porcję i można umierać ;)
  • Odpowiedz
  • 4
@prolol @Sportler: jak mnie w nocy łapie chęć na przekąskę to jem paczkę rzodkiewek z solą xd mam postanowienie dociąć jak najbardziej do września i potem masa w końcu pierwsza wleci. Chce mieć jak najlepszą wrażliwość insulinową jak wejdę na surplus kaloryczny
  • Odpowiedz
@vostok: co ty p--------z? XD faktem jest że koleś sie kiedyś p-------ł jak kałmuk że skrytykowałem owsiankę. Wcześniej wypisywał coś że mu fiut nie staje, więc chyba nie ogarniasz tematu
  • Odpowiedz
@vostok: to jest multi mateosa, identyczny styl pisania, te same treści komentowanie, ta sama stylistyka, teraz się ogarnął nie wyzywa wszytakich którzy próbują mu wytłumaczyć, żeby przestał wierzyć w bzdury które wypisuje na temat diety.
Zgłaszać parowe za multikino to poleci i będzie spokój od foliarza.
  • Odpowiedz
@Pariashu: nie chce mi się go kolejny raz wyjaśniać. Słucha szurow na jutubie i czerpie od nich wiedzę na temat żywienia. Potem wpada na wypok jak inkwizytor i wyzywa wszystkich którzy się z nim nie zgadzają. A jak pytasz o dowody to wrzuca filmiki pawlikowskiej czy braci przyrodzen albo artykuły z jakichś gazet śniadaniowych xDDD
  • Odpowiedz