#mirabelkopomusz #modameska #modadamska Hej cipcie. Mam pytanko se. Bo byłem na pewnej uroczystości gdzie musiałem wyglądać małowiele jak człowiek, więc kupiłem w sklepie typu H&M zestaw - marynarka + spodnie + koszula. I generalnie nie jest mi to potrzebne, więc nie odrywałem metek. I teraz pytanko jest se takie - czy jak zaniosę marynarkę i spodnie (bo koszula to akurat przepocona), to przyjmą to jako zwrot i dostanę pieniądze z powrotem? Czy raczej wezwą ochroniarza, policję i zakują w jakdanki i pójdę siedzieć za oszustwo?
@obuniem: wiocha w opor tak oddawac zeby ktos inny kupujac trafil na twoje zapierdziane zaszczane gacie ale niektorzy tak robia i siedziec nie ida. tak czy tak jakas marynarke + spodnie + koszule pasuje w szafie miec, daj do pralni zeby nie kislo kup se pokrowiec i trzymaj jak cie to finansowo nie zniszczy.
@Tagliacozzo: Niby pachnie, ale piniondz nie śmierdzi. @LZBNZ: Zastanawiam się @chillybilly: Tylko dwa razy bąka puściłem. No dobrze mieć w szafie, ale nie mam na to miejsca, a potrzebuję kasy. Z butami to łącznie 650 zł zmarnowane.
@obuniem: Następnym razem idź do lumpa, obkupisz się za 65 zł a ciuchy pewnie będą lepsze jakościowo. (Szukaj marynarki i spodni z dużą zawartością bawełny/wełny co by się nie pocić w plastiku w taką pogodę).
A tak przy kolejnej okazji znowu wyrzygasz 650 zł i będzie kombinowane.
@Tagliacozzo: Jakbym miał więcej czasu na to, to bym kupił jakiś obrzygany, wyjęty psu z mordy garniutr za 50 zł na olx, bo takie widziałem, ale niestety przez pracę nie mam czasu na nic.
@kasiknocheinmal: Ale przepraszam bardzo, proszem mnie nie obrażać. Ja nic nie zrobil, ino się zapytał. Planowałem wypożyczyć, ale wtedy nie miałbym możliwości odzyskania chociaż części pieniędzy. Po prostu wystawię to na Vinted, ale szansa,
@LeVentLeCri: Chop wie, że dobrze mieć taki ałtfit, ale Chop nie ma gdzie tego trzymać, to raz, a dwa Chop potrzebuje piniendzy. Puki się nie sprzeda, to Chop będzie to jednak trzymał.
Hej cipcie. Mam pytanko se. Bo byłem na pewnej uroczystości gdzie musiałem wyglądać małowiele jak człowiek, więc kupiłem w sklepie typu H&M zestaw - marynarka + spodnie + koszula. I generalnie nie jest mi to potrzebne, więc nie odrywałem metek. I teraz pytanko jest se takie - czy jak zaniosę marynarkę i spodnie (bo koszula to akurat przepocona), to przyjmą to jako zwrot i dostanę pieniądze z powrotem? Czy raczej wezwą ochroniarza, policję i zakują w jakdanki i pójdę siedzieć za oszustwo?
źródło: ecj8jifziho71
Pobierz@LZBNZ: Zastanawiam się
@chillybilly: Tylko dwa razy bąka puściłem. No dobrze mieć w szafie, ale nie mam na to miejsca, a potrzebuję kasy. Z butami to łącznie 650 zł zmarnowane.
A tak przy kolejnej okazji znowu wyrzygasz 650 zł i będzie kombinowane.
Jak nie chciałeś kupować to mogłeś sobie wypożyczyć gdzieś. Nie robi się takich rzeczy, to poniżej godności.
a tak poważnie to pewnie tacy jak ty śmieją się z emerytów i wojny o karpia w lidlu, a później bez krępacji wyrzucają taki post. Gardzę ( ಠ_ಠ)
@kasiknocheinmal: Ale przepraszam bardzo, proszem mnie nie obrażać. Ja nic nie zrobil, ino się zapytał. Planowałem wypożyczyć, ale wtedy nie miałbym możliwości odzyskania chociaż części pieniędzy. Po prostu wystawię to na Vinted, ale szansa,
źródło: GPUog0QXAAAD234
Pobierz