Wpis z mikrobloga

Od 2024 miałem hosting w SOHOST, zero problemów, zero zmartwień, stoi tam witryna firmowa + kilka pobocznych projektów. Jakiś czas temu usługę przejęło LH.pl, no i skończył się bezstresowy czas, aktualnie moja witryna od kilku dni działa z przerwami, tzn. więcej nie działa, niż działa, co oczywiście monittoruję sam. Zero informacji od @LHpl, że mają jakieś problemy, sam musiałem zgłosić błąd na chacie i jeszcze po informacji, że nie działa zarówno front, połączenie z FTP, jak i DirectAdmin typ na chacie odpisuje - "z jakim problemem się pan zmaga" XD.
Wy jesteście tam poważni?

Chętnie przyjmę polecajki alternatywy dla tej niepoważnej firmy.

#hosting #wordpress #domeny
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@evancito: dzięki, zerknę, choć mam obawy czy w przypadku takiej firmy za chwilę nie nastąpi przejęcie przez większy podmiot i znów będzie to samo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@clrshck: Hej, piszemy z oficjalnego konta VH.pl, więc od razu karty na stół - jesteśmy jedną z tych alternatyw ;)
Awaria każdemu może się zdarzyć, ale u nas priorytet jest taki, żebyś dowiedział się o niej od nas, zanim zauważysz sam.
Do tego support, który realnie odpisuje (LiveChat/Discord/mail), i rzecz, która różni nas od większości: cena odnowienia = cena startowa, zero ukrytych kosztów przy przedłużeniu. Jak chcesz - przeniesiemy Ci
  • Odpowiedz