Wpis z mikrobloga

@Polnischefuhrer: a liczy się chłop, który przeszedł na weganizm przy dziewczynie wegance, ale jego motywacją były względy etyczne, czy to już naciąganie Twoich kryteriów? Gdy się zaczęliśmy spotykać, to żadne z nas nie było weganami. Przy hipotetycznym rozstaniu nie mam zamiaru z tego rezygnować, bo to kwestia światopoglądu a nie próba przypodobania się.
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: ja z powodow zdrowotnyhc - praktycznie aktualnie dieta jak u goryla - wpi3rdalam owoce, warzywa, nasionka, orzechy, nawet ziaren nie jem zadnego chleba ryzu i takich g0wien, nic przetworzonego, zadnych tluszczow roslinnych, wege dan, po prostu paleo-wegan XD

zarcie zwierzece mi wypi3rdala tak kosmicznie estrogen i takie stany zapalne wywoluje ze nie mam sily nic robic tylko siedze i neetuje, mam adhd i pi3rdole caly dzien sam do siebie
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: nie wiem testowalem kazde mozliwe zarcie jedno po drugim i jedyne co dziala to eliminacja do zera wszystkiego co jest pro zapalne. tylko jak zre jak malpa to jestem soba, panuje nad swoim zachowaniem i moge normalnie egzystowac

przetworzone oleje - odpadaja
ryby - mimo ze lepiej reaguje niz na mieso, a zwlaszcza nabial to i tak zle
ziarna jakiekolwiek - chleb, pszenica, ryz nawet nie moge

nawet na
  • Odpowiedz
@pysznewpierdalator: Masz stwierdzone to ADHD? Poczytaj o nadmiarze dopaminy i noradrenaliny w korze przedczołowej. Mutacja COMT met/met. Badałeś testa, shbg w normie, bo lubi być w dolnej granicy, bądź niedobór? Jak kawa wpływa na Ciebie, mocna stymulacja? Co oznacza zła reakcja na nabiał?
  • Odpowiedz