Aktywne Wpisy

Salido +229
Minął 63. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
251 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
269 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
251 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
269 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 28082026
Pobierz
upierz +15
Wyjaśnijcie dla nowych trochę pojęć. Tu na tagu można siedzieć pół roku i dalej nie wiedzieć kto jest kim lub dlaczego na kogoś tak wołają oraz tego co piszecie.
A wikipedia jaka tu latała o kambouniwersum jest mocno nieaktualna.
UWAGA K---A NIE JESTEM EKSPERTEM! Proszę o ewentualne korekty. Niektórych nie opisuje dokładnie, tylko zaznaczam jakieś charakterystyczne motywy.
ADAM
A wikipedia jaka tu latała o kambouniwersum jest mocno nieaktualna.
UWAGA K---A NIE JESTEM EKSPERTEM! Proszę o ewentualne korekty. Niektórych nie opisuje dokładnie, tylko zaznaczam jakieś charakterystyczne motywy.
ADAM

Z ciekawostek dodam że już wtedy się mnie pytał czy słucham disco polo. Myślałem że sobie robi ze mnie jaja bo disco polo to była trochę siara wtedy szczególnie wśród młodzieży. Pamiętam że koleś miał taką dynaminę i wyjebkę na to co się o nim pomyśli już od dzieciaka.
#truestory
źródło: 1000290896
Pobierzpo prostu kiedyś, jakieś 8/10 lat temu mieliśmy guwnokanał na YT z jakimiś 10 tysięcy subksrybentów i zapuszczaliśmy na nim w tle do grania w gierki piosenki mało znanych, początkujących artystów disco-polowych
w końcu oni to zauważyli i zaczęli pisać do nas o to, żebyśmy też ich piosenki zapuścili i trochę ich tym samym wypromowali, no i Skolim
źródło: temp_file8703781800108362915
PobierzXD
Człowiek się zamknął w sobie i przestał szukać siebie i tak się kończy życie xD