Wpis z mikrobloga

Znam, a właściwie znałem Skolima osobiście. Jeszcze za dzieciaka gdzieś w 2009 roku kilka razy łaziłem po osiedlu z nim i jego kolegami i raz graliśmy na kompie u mnie w domu. Dzisiaj on jest jednym z najwyżej opłacanych artystów w Polsce, a ja siedzę na tagu #przegryw
Z ciekawostek dodam że już wtedy się mnie pytał czy słucham disco polo. Myślałem że sobie robi ze mnie jaja bo disco polo to była trochę siara wtedy szczególnie wśród młodzieży. Pamiętam że koleś miał taką dynaminę i wyjebkę na to co się o nim pomyśli już od dzieciaka.
#truestory
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PolsartNews ja ostatnio się skapnęłam, że mnie ten Skolim na ig dalej obserwuje

po prostu kiedyś, jakieś 8/10 lat temu mieliśmy guwnokanał na YT z jakimiś 10 tysięcy subksrybentów i zapuszczaliśmy na nim w tle do grania w gierki piosenki mało znanych, początkujących artystów disco-polowych

w końcu oni to zauważyli i zaczęli pisać do nas o to, żebyśmy też ich piosenki zapuścili i trochę ich tym samym wypromowali, no i Skolim
nutsheell - @PolsartNews ja ostatnio się skapnęłam, że mnie ten Skolim na ig dalej ob...

źródło: temp_file8703781800108362915

Pobierz
  • Odpowiedz