„Niezależni dziennikarze” na uroczystościach Karola Nawrockiego. Potem ci sami ludzie będą z poważną miną udowadniać, że są strasznie opiniotwórczy, obiektywni, ponad podziałami i tylko przypadkiem zawsze orbitują wokół jednej strony.
@Sin-: bardzo ciekawe, że przed prezydenckimi była puszczona plotka, że Gawryluk będzie kandydowała na prezydenta, a teraz siedzi obok Stanowskego, który kandydował.
@Sin-: ok Stanowski zły pisior, ale tylko w jego mediach mogłem posłuchać nieocenzurowanych wypowiedzi kandydatów na prezydenta jak Biejat, Zandberg, Brauna czy fantastycznie pozytywny z Senyszyn i to dla mnie jest obiektywizm mediów i nie jest ważne że w swoim autorskim programie, powie że tusk jest brzydki ¯\(ツ)/¯ A dlaczego tam siedzi, bo może zauważ że jak by tam pojawił się ktoś z wyborczej został by zlinczowany przez swoje środowisko
A dlaczego tam siedzi, bo może zauważ że jak by tam pojawił się ktoś z wyborczej został by zlinczowany przez swoje środowisko
@mike100: Przecież nikt z Wyborczej ani innych liberalnych mediów nie zostałby tam w ogóle wpuszczony bo to od początku do końca był wyreżyserowany spektakl całowania Nawrockiego po dupie.
@Sin-: Jak dla mnie to niech sobie siedzą i popierają kogo chcą - mają takie prawo. Ale niczym sie nie różnią od dziennikarzy których krytykują, nie sa ani troche lepsi od arcykapłanów propagandy z tvn czy tvp ¯\(ツ)/¯
@wujcio_dobra_rada: Mysiu pysiu. Pracuje w sektorze prywatnym. Płacę podatki. Jestem już na drugim progu podatkowym. To ja Ciebie utrzymuje a nie Ty mnie. Nie masz o mnie zielonego pojęcia więc daruj sobie te personalne wycieczki. Bana wyłapałeś za wyzwiska. I ciesz się, że kasuje ten Twój komentarz bo byś bana wyłapał od moderacji.
bardzo ciekawe, że przed prezydenckimi była puszczona plotka, że Gawryluk będzie kandydowała na prezydenta, a teraz siedzi obok Stanowskego, który kandydował.
@Pawery1: Co oznacza, że pisowcy spin doktorzy postanowili wystawić jakiegoś fikcyjnego kontrkandydata, ale nie wiedzieli jeszcze który z pisowskich funkcjonariuszy otrzyma to zadanie. Pewnie Gawryluk okazała się zbyt inteligenta.
Gnije z tego.
#polityka #bekazpisu #dziennikarstwo
źródło: IMG_1241
Pobierz@Sin-: ok Stanowski zły pisior, ale tylko w jego mediach mogłem posłuchać nieocenzurowanych wypowiedzi kandydatów na prezydenta jak Biejat, Zandberg, Brauna czy fantastycznie pozytywny z Senyszyn i to dla mnie jest obiektywizm mediów i nie jest ważne że w swoim autorskim programie, powie że tusk jest brzydki ¯\(ツ)/¯
A dlaczego tam siedzi, bo może zauważ że jak by tam pojawił się ktoś z wyborczej został by zlinczowany przez swoje środowisko
źródło: 6c3a8db8e6ec5af2f33c21482354f3487d292f75d90216e2522673b5d267f281
Pobierz@mike100: Przecież nikt z Wyborczej ani innych liberalnych mediów nie zostałby tam w ogóle wpuszczony bo to od początku do końca był wyreżyserowany spektakl całowania Nawrockiego po dupie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Sin-: niezależni od prawdy i godności człowieka
@Pawery1: Co oznacza, że pisowcy spin doktorzy postanowili wystawić jakiegoś fikcyjnego kontrkandydata, ale nie wiedzieli jeszcze który z pisowskich funkcjonariuszy otrzyma to zadanie.
Pewnie Gawryluk okazała się zbyt inteligenta.
@Sin-: i to jeszcze tej strony ktora slynie z wyprowadzania pieniedzy ze spolek skarbu panstwa. na tego typu "inicjatywy".