Aktywne Wpisy

patinete +70
Jaka jest najgorsza rada od "autorytetu”, w którą uwierzyliście?
U mnie klasyk: "Idź na stabilne studia, potem znajdź bezpieczną posadę w urzędzie/korpo i przepracuj tam trzydzieści lat do emerytury”. Brzmiało rozsądnie, dopóki zderzenie z rzeczywistością nie pokazało, że "stabilność” oznaczała stagnację, minimalne podwyżki i wypalenie zawodowe już przed trzydziestką.
A jak było u Was? Jaką najgorszą radę dostaliście od kogoś, kogo uważaliście za mądrzejszego, i ile zajęło Wam zrozumienie, że to bzdura?
U mnie klasyk: "Idź na stabilne studia, potem znajdź bezpieczną posadę w urzędzie/korpo i przepracuj tam trzydzieści lat do emerytury”. Brzmiało rozsądnie, dopóki zderzenie z rzeczywistością nie pokazało, że "stabilność” oznaczała stagnację, minimalne podwyżki i wypalenie zawodowe już przed trzydziestką.
A jak było u Was? Jaką najgorszą radę dostaliście od kogoś, kogo uważaliście za mądrzejszego, i ile zajęło Wam zrozumienie, że to bzdura?
źródło: lw1
Pobierz
kidi1 +44
#dawnwalker Szkoda mi tych wszystkich, którzy zamiast dać się ponieść fantazji i fabule- patrzą na fpsy, jakieś kwadraciki we włosach czy inne pierdoły w grafice czy dźwięku. Naprawdę szkoda mi Was, że nie potraficie się bawić grą. Nie potraficie być przez jakiś czas postacią, w którą Was wciela autor gry.
Najbardziej mi szkoda tych co zawsze mają te wartości wyświetlone na ekranie podczas gry.
#gry #takaprawda
Najbardziej mi szkoda tych co zawsze mają te wartości wyświetlone na ekranie podczas gry.
#gry #takaprawda

Teraz działacz Brauna wrzuca post jak to sprawca jest poszukiwany. Jednocześnie nie wiadomo kto to był, ale wiadomo, że imigrant i jednocześnie tenże braunista wrzuca idealnej jakości zdjęcie portretowe nieznanego sprawcy. Skąd niby je ma, skoro nie wiadomo kto to? Przecież nie posunąłby się do tego, żeby stworzyć w AI portret wyimaginowanej osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to nie jest szurska ustawka, żeby nakręcić antyimigrancką histerię to ja nie wiem.
Braun zakręci korbą, a polskie półmózgi chcące lać każdego, kto nie jest Polakiem tańczą jak im zagra.
#polska #prawackieurojenia #ruskapropaganda #polityka
źródło: 10380
PobierzJest tyle manipulacji wokół całej tej sprawy, że ciężko zweryfikować fakty. Jedyny fakt jest taki, że jeden typ przywalił znienacka drugiemu typowi.
Brauniarze korzystając z okazji kręcą swoją manipulację, która zaraz skończy się laniem na ulicy każdego o ciemniejszym kolorze skóry, bo Ukraińcy to za mało.
Mówiąc jego / tego wskazujesz na osobę ktora nie istnieje, jesli mamy sugerować sie podobizną z posta.
Chcesz ścigać osobę z ai?
Chyba lepszym wykorzystaniem sił jest najpierw znalezienie prawdziwej tożsamości napastnika, czyż nie?
@Bill_Kilgore: Ale rozumiesz ze ten typ zdjecia to nie on? Nawolujesz do linczu przypadkowej osoby...
Jednocześnie nieznany sprawca jest poszukiwany, ale na 100% wiadomo, że to imigrant. Skąd?
Zastanawiające jest samo nagranie, tak jakby ktoś wiedział
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Namiar na sprawcę był na koncie, które opublikowało film z sucker punchem. W skrócie: gość trenujący boks, widoczny na usuniętych już nagraniach. Namierzono miejsce gdzie trenuje/trenował oraz ujawniono jego prawdziwą facjatę, a nie wygenerowaną mordkę przez AI
https://x.com/IntCyberDigest/status/2085798626765254953
A ja tylko dodam, że ten atak miał miejsce w czerwcu i chłopak zgłosił się na policję zaraz po zajściu. Po prostu dopiero teraz filmik wyciekł. Można domniemywać, że sprawcy (czyli również nagrywający, bo wiedział co
Ostatnio nawoływał do polexitu a wszystkie komentarze pytające jaki ma pomysł na Polskę po jej wyjściu z Unii były ignorowane/blokowane/atakowane przez boty (。◕‿‿◕。)