Aktywne Wpisy
AnnaKoweral +15
Siema potrzebuje rady,
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower

JCash +642

#muzyka #poezja #poezjaspiewana
https://www.youtube.com/watch?v=uHZO0TOc5Tk
Szymborska jest mi obojętna a Leśmiana lubię. Nie bardzo natomiast lubię Sanah. Uważam że jej aranżacje są nudne i nijakie. No a niestety jak już Sanah nagrała ten utwór to zawłaszczyła go w świadomości słuchaczy i pewnie nikt inny już go w najbliższym czasie nie nagra. A szkoda bo Trupięgi ostatnio robią super robotę z Leśmianem