Aktywne Wpisy

Zopyross +270
Nie ma bardziej odpychającej rzeczy u kobiety, niż tatuaż. Szpeci je niezależnie od wzoru, miejsca czy kolorystyki. Nie chce się z taką samicą mieć jakiegokolwiek kontaktu, ja na takie to nawet nie patrzę na ulicy, a zauważyłem, że dzisiaj podziarana to jest zarówno fizjoterapeutka, recepcjonistka czy sprzedawca w sklepie. Fuj
#blackpill #bekazrozowychpaskow
#blackpill #bekazrozowychpaskow

DrTRAPH0USE +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Z tego co wiem to kilka rzeczy z nim nagrał i odbił. To akurat mnie nie rusza. Błądzić jest rzeczą ludzką a nie każdy ma obowiązek znać "dorobek" Atora. Ale tutaj to jest wieloletnia współpraca (zdaje się) inteligentnego i powściągliwego w sądach archiwisty zjawisk paranormalnych z babką, która wyciąga jakieś tezy z kapelusza, przekonuje wszystkich o własnych, niesamowitych zdolnościach, których próby
@RB514:
Z czasów ufodebat pamiętam, że była jakaś "niezgodność" między panami. Chris często mawiał o energii punktu zerowego. Dało się wyczuć, że Piotr za Chrisem nie
Dla relaksu. Siostra mówiła, że słucha do snu (bo lubi jego głos).
Ale niestety, Berni się powtarza... Non stop to samo. Męczy to.
Teraz głównie słucham Cielebiasia (ale też o
@Gymasturbator:
On jest super. Ale kurde fakt że nadaje z kanału Sekielskich mnie odpycha. Zwłaszcza obecność na tym kanale tej Opolskiej... Masakra.
@The_Czop_Show: dlaczego nazywasz Adę Edelman farmazoniarą? (pytam poważnie)