Wpis z mikrobloga

@The_Czop_Show: Hajs z kolabo się zgadza. Przypominam że kiedyś współpracował z Atorem który jest naczelnym farmazonem internetu i przez dłuższy czas mu to nie przeszkadzało ( bo nie wierzę że nie wiedział przed faktem jakiego typu to persona)¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll:

Przypominam że Piotrek kiedyś współpracował też z Atorem

Z tego co wiem to kilka rzeczy z nim nagrał i odbił. To akurat mnie nie rusza. Błądzić jest rzeczą ludzką a nie każdy ma obowiązek znać "dorobek" Atora. Ale tutaj to jest wieloletnia współpraca (zdaje się) inteligentnego i powściągliwego w sądach archiwisty zjawisk paranormalnych z babką, która wyciąga jakieś tezy z kapelusza, przekonuje wszystkich o własnych, niesamowitych zdolnościach, których próby
  • Odpowiedz
@The_Czop_Show: Może masz rację. Co do Ady. Ja mam pewne domysły na temat Piotrka ale też nie chce oskarżać nikogo bo w sumie nie mam dowodów to zatrzymam dla siebie. Ale powiem tylko tyle że jeżeli coś mnie internet nauczył to że w zasadzie zwykle wizerunek na kanale może drastycznie odbiegać od prawdziwego charakteru osoby publicznej i tego jaki ma prawdziwy mental ¯\(ツ)/¯ Follow the Money
  • Odpowiedz
  • 0
@washington: Problem z #bernatowicz leży w tym, że jest niestety pokręcony, ma odloty jak #kolonko, do tego nie potrafi w ogóle w argumenty i generalnie niezbyt się zna na temacie. Bo to wszystko gdzieś jest, tylko chyba trzeba to odpowiednio ugryźć i nie łączyć kropek jak #szury.
  • Odpowiedz
Co do charakteru to podobno tak było z Chrisem/ Polaraxą. Rzekomo bywało, że to wcale nie był taki dobry wujaszek.

@RB514:

Z czasów ufodebat pamiętam, że była jakaś "niezgodność" między panami. Chris często mawiał o energii punktu zerowego. Dało się wyczuć, że Piotr za Chrisem nie
  • Odpowiedz
@RB514:

Dla relaksu. Siostra mówiła, że słucha do snu (bo lubi jego głos).
Ale niestety, Berni się powtarza... Non stop to samo. Męczy to.

Teraz głównie słucham Cielebiasia (ale też o
  • Odpowiedz
  • 1
@the-great-reset: Cielebiasia diskloszure (jak sam to nazywam) też męczy. Jak sam twierdzi - z kronikarskiego obowiązku są o tym odcinki. Bo psyop i bałagan (mniej więcej).
  • Odpowiedz
@CalibraTeam: nazywam ją tak, ponieważ twierdzi, że istnieją przykłady wykazania w kontrolowanych, laboratoryjnych warunkach istnienia zjawisk paranormalnych. Napisała to wprost jako odpowiedź do mojego pytania do Q&A. Czekałem niecierpliwie na materiał. Na Q&A przeczytała moje pytanie stwierdzając, że oczywiście są takie dowody tylko ja ich nie znam bo są publikowane w bardziej wymagających miejscach niż np. Onet (WTF?! Nigdy wcześniej nie miałem z nią żadnej styczności) i jest ich tak
  • Odpowiedz