Wpis z mikrobloga

Ostatnie dni to droga przez mękę niestety dla mnie . Szlak którym idę przez jakieś 100 mili jak nie więcej to droga przez spalone lasy. Z moich ustaleń wynika że pożar lasów był ok 5 lat temu …. Mimo tego idąc lasami nie widziałem wiele nowych drzew a w zasadzie to sporadycznie były małe zagajniki gdzie rosły małe choinki . W większości spalony las jest zajęty przez różnorakie krzaki . Niestety są też takie z kolcami. Krzaki te rozprzestrzeniają się bardzo szybko i wiele razy cały szlak był zarośnięty krzakami. Chodzenie po czymś takim jest to droga przez mękę.. mam całe nogi pooobdzierane i czasami myślałem że to już koniec , a potem się okazywało że znów kolejne mile są z krzakami . Ponoć zarządca lasów postanowił zostawić lasy samym sobie licząc że same odrosną , ale skoro po kilku latach wszystko jest zarośnięte krzakami to wątpię że las odrosnie szybko . Tuż za spalonymi lasami wyszedłem na odcinek gdzie są pozostałości po lawie, czyli goruñc gwarantowany . Mam powtórkę rozrywki z pustyni. Od kolejnego odcinka będzie trzeba nieść chyba więcej wody. Po drodze byłem też w “Subway Cave” więc można było się odrobinę ochłodzić , ale nie był to chłód jak w lodówce tylko było odrobinę chłodniej . No nic , dziś dotarłem do małego miasteczka więc będzie chwila odpoczynku .

Tu więcej zdjęć: https://www.instagram.com/p/Dbt_4iemDwX/

Tu wpisy na Wykopie na czas jego bana: https://wykop.pl/tag/zlomkiemprzezswiat/wszystko

#zlomkiemprzezswiat #pct #usa #california #podroze #podrozujzwykopem

matixrr - >Ostatnie dni to droga przez mękę niestety dla mnie . Szlak którym idę prze...

źródło: zlomkiemprzezswiat

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@Rad-X:

Ban za to że napisałem o uchodźcach z Hiszpanii coś w stylu : “ jaki problem? Wystarczy że hiszpania da im obywatelstwo za kilka dni a potem r0P@ctF0* będzie mogło rozejść się po całej europie już legalnie “

*słowo ocenzurowane
  • Odpowiedz
Mnie też za coś podobnego banowanie. Myślicie że macie jakąś wolność słowa i pisaniem zgodzie z prawdą? Tutaj wypok, więc nie można. Trzeba j---a lizać panu globalisdie, żeby dalej istnieć
  • Odpowiedz