Wpis z mikrobloga

Dostałem stażystę do zespołu i zdałem sobie sprawę, że chłop jest młodszy niż "Shrek" i "Harry Potter i kamień filozoficzny"xD

Przecież to jest już z tych "nowych bajek" xD. Nie jakieś kvrwa starocie pokroju "Zakochanego kundla", czy "Psa Huckleberry", tylko świeżynka, którą cały czas cytujemy jakby się to oglądało pierwszy raz może z 5 lat temu.

A na harrym porterze to przecież dopiero co byłem w kinie....

Ale ten czas zapyerdala, jezusmaria.

#gimbynieznajo #wykop30plus #wykop40plus #feels
codziennaKasia - Dostałem stażystę do zespołu i zdałem sobie sprawę, że chłop jest mł...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gość nie wie kto to jest Jonh Travolta i film Pulp Fiction

@Samara__Morgan: xD

Pamiętam jak w podbazie, w 99 roku jakoś, nauczyciel zarzucił jakimś tekstem z Pulp fiction i nikt się nie zaśmiał, nikt nie zatrybił o co chodzi, popatrzyliśmy po
  • Odpowiedz
dopiero teraz sobie uświadomiłem że Shrek, Harry Potter i kamień filozoficzny, Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia oraz Szybcy i wściekli wyszły wszystkie w 2001 roku, czy cała moja tożsamość powstała jak miałem 10 lat? xD

@znowuzapomnialemhasla: w ogóle 2001 rok był jakiś absurdalnie dobry. Tyle megahitów co w ostatnie 5 lat w sumie.

Shrek
  • Odpowiedz
@WrzeCiOna: absolutnie się nie zgadzam. Widziałem np. Chłopaki Nie Płaczą po raz pierwszy z jakieś trzy lata temu na chyba 30mm.online na legalu po remasterze, i nie pamiętam kiedy ostatni raz tak dobrze się bawiłem na jakimś filmie. Inna sprawa, że jak już znasz połowę tekstów zanim film obejrzysz, to dodaje to jeszcze więcej całości.
Tak samo gdzieś niedługo później widziałem pierwszy raz Karierę Nikosia Dyzmy, też kozak mimo upływu
  • Odpowiedz
@nostalgiczna_nihilistka: tak jest, mówię za siebie. moze za, mocno to ujęłam ale coś co oglądane było no za, małolata dzis się wydaje strasznie dydaktyczne skrojone pod młodzieżowy bunt. albo pod gusta rezyserow albo widowni. jest sporo podprogowy h rzeczy które oglądamy jak małe pelikany
  • Odpowiedz