Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: Ja tam j------m ze śmiechu wczoraj jak zajechałem pod mojego powiatowego Lidla na zakupy, wychodzę z auta , 36 stopni w cieniu, duchota jak w Kambodży jakiejś, ludzie chodzą ledwo żywi a jakiś gowniarz idzie w kominiarce na łbie i czapeczce z daszkiem na nią ubrana. Drillowcy od tego chyba że lubią mieć wiertło wsadzane w dupe xD
  • Odpowiedz
  • 5
Ja tam j------m ze śmiechu wczoraj jak zajechałem pod mojego powiatowego Lidla na zakupy, wychodzę z auta , 36 stopni w cieniu, duchota jak w Kambodży jakiejś, ludzie chodzą ledwo żywi a jakiś gowniarz idzie w kominiarce na łbie i czapeczce z daszkiem na nią ubrana. Drillowcy od tego chyba że lubią mieć wiertło wsadzane w dupe xD

@Naza_Dzikowski: Miałem okazję w swoim życiu spotkać kilku takich jak opisujesz powyżej
  • Odpowiedz
@Cztero0404: drilowcy xD, 30 stopni park a ten w kominiarce i długich spodniach cargo, łebki po 14 lat i 160 wzrostu.
Gdyby profilaktycznie zatrzymać każdego nastolatka w czarnej puchowej kurtce przypominającej worek na śmieci mielibyśmy najmniejszy na swiecie wskaźnik demoralizacji dzieci i młodzieży xD
  • Odpowiedz
  • 2
drilowcy xD, 30 stopni park a ten w kominiarce i długich spodniach cargo, łebki po 14 lat i 160 wzrostu.

Gdyby profilaktycznie zatrzymać każdego nastolatka w czarnej puchowej kurtce przypominającej worek na śmieci mielibyśmy najmniejszy na swiecie wskaźnik demoralizacji dzieci i młodzieży xD

@Y3ll0w69: Nie no, oni są przecież prawdziwymi gangsterami i latają po ulicy, generalnie wiedzą co jest 5. Palą e-pety i piją somersby, ich koleżanki piją garage 8%.
  • Odpowiedz