Wpis z mikrobloga

@grand_khavatari: ja nie pamiętam nawet, ale kiedyś na jakimś serwerze dałem sb nick Xevixo i do mn barany pisały czy to nie ja jestem moderatorem z tibia net pl, a ja im pisałem, że tak i mi dawali jakieś itemy czy huncili dla mnie, a ja im obiecywałem kiedyś moda na forum (miałem gdzieś 10-14 lat xD)
  • Odpowiedz
@Vadzior: to tam gdzie kupowało się Pacc od Camela? Wysyłało się chłopu przelew na poczcie z prowizją żeby kupił Pacc kartą bo był jednym z niewielu dorosłych ludzi którzy wtedy w to grali
  • Odpowiedz
@Bosayerba: Hmm. Akurat żadnego Camela nie kojarzę, więc albo Camel działał na innej stronie albo było to bardzo bardzo dawno. Ja swoje pierwsze pacce kupowałem na allegro i był to jakiś 2003-2004 rok
  • Odpowiedz
@grand_khavatari: nie wiem jakie lata to były, ale kojarzysz może taki event halloweenowy gdzie ktoś odpalił otsa na jeden dzień z custom mapką i tam misję się robiło itd?
  • Odpowiedz
@czuczupikczu: własnie nie moge sobie przypomniec ani roku ani swojego nicku, napewno gdzieś w okolicach 2009-2011
wczoraj godzine przeglądałem archive org tego forum z aktualności, kojarze Kazie, Constantine ale siebie nie mogę znaleźć xd
  • Odpowiedz