Aktywne Wpisy
Tak mnie naszło pewne przemyślenie. Zauważyliście, że ten cały ruch #blackpill i innych inceli urósł w siłę w momencie, gdy całe pokolenie przegrywów wychowanych w klimacie nagród za udział i „nic się nie stało i tak jesteśmy z Ciebie dumni” weszło w dorosłość? Nagle są całe tabuny ludzi, którzy całe życie słyszeli, że „są wystarczający” zderzyli się z rzeczywistością i za swoje niepowodzenia postanowili obwiniać cały świat. Wszystko i wszystkich,

Bartassw11 +1
#lekkoatletyka
Jest jeszcze jakaś realna szansa medalowa?
Jest jeszcze jakaś realna szansa medalowa?

źródło: b5b52868e63e5622d15007a70bc4f0b5a1470f1041901253ec351aaf6e2323b0,w400
PobierzAle to typowe, dla współczesnych mężczyzn kukoldów. Facet spełniał wymagania takie jak wygląd genetyczny,dynamina czy kasa.
Natomiast "w zamian " ma co najwyżej brzydką genetycznie nie dziewice.
@mareczekkekw: Jak wyżej, to się nazywa życie xd Nie ma ustroju idealnego, utopia nie jest fizycznie możliwa do osiągnięcia dla ludzi, ludzkiej natury. Zawsze będą konflikty, wyścig o 'więcej', przejęcia władzy. Jesteśmy stadem a stadem trzeba kierować.
Z drugiej strony skrajności masz 'piękny' w teorii komunizm, który finalnie działa identycznie jak na obrazku xd Ustawieni będą ustawieni, robole będą zapierniczać. Ot lud będzie miał fałszywe przeświadczenie
Jeżeli nawet odbierzesz wszystko miliarderom i rozdasz ludziom, to na każdego człowieka będzie powiedzmy 10000 dolarów. No i co to zmieni? Przeżrą to w kilka miesięcy i dalej będą biedni.
Ludzie są naturalnie nierówni. Wszystkie nieszczęścia wynikają z negowania tej oczywistej prawdy.
Oczywiście, że ma znaczenie. Za tą wycenę sprzedajesz akcje firmy w ramach pożyczki na zakup innych rzeczy. Powszechna akcja bo w ten sposób nie płacisz podatku bo jest to jak napisałeś "Wirtualny Majątek".
@mareczekkekw: Po prostu to ty nie potrafisz jasno napisać o co ci chodzi, więc nie dziw się że ludzie ciebie nie rozumieją xD
To że kapitalizm jest z nami od dawna nie ma nic do rzeczy. I
Co do drugiej części. Nie napisałeś nic konkretnego, tylko że to prawo natury xd. Nie pisałem nigdzie o utopii, ty to sobie dodałeś. Czego nie rozumiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypisałem kapitalizmowi tworzenie nierówność, bo dosłownie główni myśliciele tego systemu nawet to zauważali xd. Jeśli dobrze