Wpis z mikrobloga

Naczyta się człowiek, że jakieś dodatkowe akcje spacex wchodzą, że wyniki asts jeszcze będą i że to śmieciuch jest i co? i g---o, nie kupiłem więcej akcji chociaż chciałem. Mam tylko 80. Echh

#gielda
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herm1t: a nie wiem ja z tą spółką od 6 lat się bujam, trzeci krach przeżywałem gdzie na dołkach kupowałem, w przyszłym roku zaś na ATH pójdzie bo zaczęli dowozić po tych 6 latach czekania
  • Odpowiedz
@blackredwhite: ile za przewalutowanie zapłaciłeś 1 % złodziejowi a wystarczyło na walutomaxie prawie za darmo okręcić, skąd wy macie tyle kasy jak takie błędy robicie, chyba po prostu wam to trzeba zabrać
  • Odpowiedz
ile za przewalutowanie zapłaciłeś 1 % złodziejowi a wystarczyło na walutomaxie prawie za darmo okręcić, skąd wy macie tyle kasy jak takie błędy robicie, chyba po prostu wam to trzeba zabrać

@Vateusz23: co jeśli ci powiem że może właśnie tobie trzeba zabrać jeśli ci szkoda 0,5% za przewalutowanie nawet jak masz okazje?
  • Odpowiedz
ile za przewalutowanie zapłaciłeś 1 % złodziejowi a wystarczyło na walutomaxie prawie za darmo okręcić, skąd wy macie tyle kasy jak takie błędy robicie, chyba po prostu wam to trzeba zabrać

@Vateusz23: tam są lepsze kursy niż revolut i aliorkantor?
  • Odpowiedz