Wpis z mikrobloga

@Skallagrimsson: To teraz dobitnie zobaczymy do jak niskiego sortu ludzi ko się przymila. Przedtem ktoś tam musiał chwilę pomyśleć zanim puścić spot, plakat czy ulotkę z przekazem partii. Teraz "polityk" będzie robił to sam więc zaczynamy festiwal żenady.
  • Odpowiedz
@Skallagrimsson: ale p---------e, do szpitala się wchodzi jak dogaleri handlowej, typowe zakrzywianie rzeczywistości nowe nie znalem.
Jedyne miejsce gdzie mnie nie było to kostnica, bylem nawet ZA SLUZĄ bloku operacyjnego a ja tylko żarcie dostarczałem.
Jak mój dziadek zachorował poprostu odszukałem oddział na którym prawdopodobnir leżał i po krótkim spacerku po salach zbiłem z nim piątke i wypiliśmy po soczku marchewkowym xD. Mijaly mnie pielegniarki lekarze i inni pracownicy szpitala
  • Odpowiedz
@Skallagrimsson: no tez nie wiem o c--j chodzi xD do szpotala sobie kazdy wejdzie chyba ze to jakis oddzial zakazny. Dokumentacje medyczna tez sobie mozna kazdego upowaznic
  • Odpowiedz
To teraz dobitnie zobaczymy do jak niskiego sortu ludzi ko się przymila.

@SuperZenek: Wyborcy PiSu łykali TVP i łykają podobnego typu g---o w społecznościówkach, co w tym linku, wyborcy Konfederacji łykają tak samo podobne g---o, w tym często dostają ewidentne kłamstwa mające sprawiać wrażenie informacji po "dogłębnym zbadaniu tematu".
W każdej grupie wyborców jest ktoś kto łyka podobne rzeczy.
  • Odpowiedz