Aktywne Wpisy

gabrysianowa +148
źródło: 1000001582
Pobierz
r5678 +6
Nie ma to jak spontaniczne hobby...
Nie mam o tym zielonego pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tyle co podstawy z ai. Doradził też ten model.
jakby miało leżeć i obrastać kurzem to cena
Nie mam o tym zielonego pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tyle co podstawy z ai. Doradził też ten model.
jakby miało leżeć i obrastać kurzem to cena
źródło: temp_file8826293595966413442
Pobierz

Zapraszam Was na moje drugie AMA na Wykopie.
Poprzednie spotkanie pokazało, że jest przestrzeń na bezpośrednią rozmowę i merytoryczną wymianę zdań. Dziękuje za wszystkie pytania i dyskusje, które pojawiły się wtedy – mam nadzieję, że tym razem również będzie to okazja do ciekawej rozmowy.
📅 10 sierpnia (poniedziałek)
🕧 18:00 - 20:00
Będę odpowiadać na Wasze pytania dotyczące tematów, którymi zajmuje się Ministerstwo, w szczególności mieszkalnictwa, polityki rozwoju i bieżących działań.
Jeśli macie pytania, które chcielibyście mi zadać – przygotujcie je. Do zobaczenia na Wykopie!
#ama #polska #wydarzenia #ciekawostki #gospodarka #polityka
źródło: KPN
PobierzŻeby się uwiarygodnić jako prawdziwa osoba poproszę o zdjęcie z nickiem w garnku na głowie. Może być na pw.( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡~ ͜ʖ ͡°) #pdk
@slabylogin: *gejów
źródło: images
PobierzCo z wolnymi konopiami?
Czemu posty mają darmowa wodę a my nie?
Czemu bezdzietne kobiety pracują 5 lat mniej?
Dlaczego <1% podatku od trzeciego mieszkania to żart a nie kataster
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak zachęcicie młodych do inwestowania na giełdzie zamiast naśladowania starszego pokolenia i wrzucania dużych pieniędzy w beton.
2. Dlaczego w Polsce jest taki opór oraz niechęć odnośnie wyrównywania nierówności płciowych, na korzyść mężczyzn - równy wiek emerytalny, sprawy o alimenty itp.
Komentarz usunięty przez autora
1. Dlaczego rząd tak się patyczkuje z kastą lekarską? Donald trzęsie portkami przed wyborami czy były jakieś zakulisowe zagrywki kasty?
2. Jak zarobki rzędu 70 tys. złotych i więcej (teleradiologia) z kieszeni podatników mają się do art. 2 Konstytucji: "Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości