Wpis z mikrobloga

Dzień dobry!

Zapraszam Was na moje drugie AMA na Wykopie.

Poprzednie spotkanie pokazało, że jest przestrzeń na bezpośrednią rozmowę i merytoryczną wymianę zdań. Dziękuje za wszystkie pytania i dyskusje, które pojawiły się wtedy – mam nadzieję, że tym razem również będzie to okazja do ciekawej rozmowy.

📅 10 sierpnia (poniedziałek)

🕧 18:00 - 20:00

Będę odpowiadać na Wasze pytania dotyczące tematów, którymi zajmuje się Ministerstwo, w szczególności mieszkalnictwa, polityki rozwoju i bieżących działań.

Jeśli macie pytania, które chcielibyście mi zadać – przygotujcie je. Do zobaczenia na Wykopie!

#ama #polska #wydarzenia #ciekawostki #gospodarka #polityka
KatarzynaPelczynskaNalecz - Dzień dobry!

Zapraszam Was na moje drugie AMA na Wykop...

źródło: KPN

Pobierz
  • 317
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KatarzynaPelczynskaNalecz: czy nie wyklucza Pani koalicji z nowo powstałym ugrupowaniem Mateusza Morawieckiego, gdzie główną osią porozumienia mogłyby być realne reformy gospodarcze i projekty rozwojowe. Co Pani myśli o takim układzie i czy byłby łatwiejszy niż obecny z Tuskiem
  • Odpowiedz
  • 159
@KatarzynaPelczynskaNalecz: ten rząd wydaje sie bardzo leniwy w swoich działaniach, realizuje przez 3 lata jakieś pierdoły i udaje że coś robi, przynajmniej takie odnosze wrażenie. Wydaje mi się że wstrzymują wszystko co „się poniesie” na rok nastepnych wyborów aby jak najwiecej ugrać. Mam nadzieje. A Panią szanuje, dobrą robote Pani robi pomimo nieprzychylności obecnego rządu. Nie mam pytań, pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@KatarzynaPelczynskaNalecz: dlaczego nie przepchniecie swoich postulatów w bardziej zdecydowany sposób? Między innymi wice-premier dla Pani? Premier Tusk nie jest chętny na wasze postulaty, niech "przypadkowo"w 2 czy 3 w ważnych głosowaniach rządowych zabraknie waszych posłów z Pl2050. Za dużo do stracenia z swoimi sondażami nie macie, a tą koalicja trzeba potrząsnąć w bardziej radykalny sposób żeby zaczęła działać.
  • Odpowiedz
@KatarzynaPelczynskaNalecz:

1. Dlaczego rząd tak się patyczkuje z kastą lekarską? Donald trzęsie portkami przed wyborami czy były jakieś zakulisowe zagrywki kasty?

2. Jak zarobki rzędu 70 tys. złotych i więcej (teleradiologia) z kieszeni podatników mają się do art. 2 Konstytucji: "Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości
  • Odpowiedz