Wpis z mikrobloga

mamy obecnie cos(polskiego) lepszegeo w #torrent niz torrent.top?
Za cholerę nie mogę się przyzwyczaić do tego zwalonego UI...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qwelukasz: co jakiś czas aktywują formularz aplikacyjny, gdzie trzeba przedłożyć jakieś screeny z innych trackerów że się chociaż jakieś minimalne doświadczenie z torrentami ma. Osoba startująca kompletnie od zera będzie maiła raczej ciężko...
  • Odpowiedz
@BooB: nie bedą mialy ciężko wystarczy wiedzieć gdzie wystartować.. a te z początkowego tiera rekrutują na podstawie kilku pytan w interview i tyle.. idzie sie dostać w trymiga nie liczać kolejki czekania czasem 5 min a czasem pare godzin lub naet kilka dni..

kiedyś czekalem 5 min a innym razem na innym 2 dni
do tego niektóre z wyższej półki robią otwartą rejestracje i można dostać sie z pominięcem drabinki
  • Odpowiedz
@jan-kowalski-1999: Rozumiem, miałem bardzo dobre ratio na torrentleech, ale zamknęli się w pi*du i nie mam jak udowodnić, a to była jedyna strona na której miałem liczone ratio....bo tak to korzystam ze zwykłych takich jak ex-torrenty.org czy helltorrents.com
  • Odpowiedz
@Cesarz_Polski: Nie wiedziałem/nie przypuszczałem, jak już wspomniałem, to była moja pierwsza taka strona i nie mam doświadczenia tak dużego z prywatnymi/zamkniętymi trackerami żeby o takich rzeczach pomyśleć
  • Odpowiedz