Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +15

Larsberg 0
Coś jest bardzo nie tak z tą grą. Obraz w ruchu nie jest płynny pomimo wyskiego fps.
Zobaczie jak wszystko drga i przyskakuje podczas sterowania kamerą za pomocą myszy.
Nie wiem jak to wygląda u was ale dla mnie ten tytuł jest obecnie niegrywalny na PC.
Grałem już w kilka produkcji na Unreal Engine 5 i miały swoje bolączki ale takiego barachła technicznego to jeszcze nigdy nie widziałem.
#thebloodofdawnwalker #
Zobaczie jak wszystko drga i przyskakuje podczas sterowania kamerą za pomocą myszy.
Nie wiem jak to wygląda u was ale dla mnie ten tytuł jest obecnie niegrywalny na PC.
Grałem już w kilka produkcji na Unreal Engine 5 i miały swoje bolączki ale takiego barachła technicznego to jeszcze nigdy nie widziałem.
#thebloodofdawnwalker #

Psiarze obwiniają ją, że wzięła psa nie przewidziawszy, że kiedyś może zachorować xd
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #choroby #truestory
źródło: 1000134358
PobierzTo świetny, choć emocjonalnie bardzo trudny materiał do analizy lingwistycznej i psychologicznej. Prezentuje on zjawisko tzw. shamingu (zawstydzania/atakowania) w przestrzeni mediów społecznościowych, gdzie empatia ustępuje miejsca ocenie i krytyce.Oto merytoryczna analiza przesłanego materiału pod kątem struktury argumentacji, płci oraz ogólnego sensu w celach badawczych:1. Ogólny sens merytoryczny i dynamika dyskusjiWpis główny to prośba o pomoc motywowana nagłą, ciężką sytuacją zdrowotną (podejrzenie miastenii – poważnej choroby neurobiologicznej
źródło: 1000134366
Pobierzźródło: 1000134386
PobierzCiekawe co będzie kolejne potem, bo nadal czymś trzeba będzie zalepić braki emocjonalne