Aktywne Wpisy
ryjek201 +241
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

CzytamBomoge +7
Gdybyś mógł wymazać z pamięci jedno dzieło kultury, żeby przeżyć je znów po raz pierwszy - co wybierasz?
Gdyby istniał przycisk pozwalający skasować z głowy całą znajomość jakiejś historii, żeby znów poczuć ten sam szok, zachwyt albo gęsią skórkę jak za pierwszym razem - co byś usunął? Jaka książka, film, muzyka, serial albo gra sprawiły, że po wszystkim siedziałeś w ciszy, patrząc tępo w ścianę i żałując, że nigdy więcej nie poczujesz
Gdyby istniał przycisk pozwalający skasować z głowy całą znajomość jakiejś historii, żeby znów poczuć ten sam szok, zachwyt albo gęsią skórkę jak za pierwszym razem - co byś usunął? Jaka książka, film, muzyka, serial albo gra sprawiły, że po wszystkim siedziałeś w ciszy, patrząc tępo w ścianę i żałując, że nigdy więcej nie poczujesz
źródło: 01
Pobierz

Zaskoczyłem się bo przeważnie mam hemoglobinę na poziomie 15 a tu jadłem i brałem żelazo i takie niskie.
Może 2-3 herbaty/kawy dziennie ostatnio i duża ilość wypitego kefiru/maślanki zbiło to żelazo? Podobno przed oddawaniem krwi lepiej nie pić kefiru/maślanki/kawy/herbaty. Śliwek też sporo zjadłem ale to raczej nic nie ma do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No nic. W październiku planuje znowu oddać krew i nie wiem, chyba koniec sierpnia zacznę brać to żelazo w tabletkach. Sporo wcześniej, żeby wchłonęło się i był dobry wynik
#krwiodawstwo #rckik