Aktywne Wpisy

rutkins +787
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz
peoplearestrange +65
Milego pisania cruda czy innych korpo dyrdymałów!
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
źródło: IMG_7877
Pobierz

Nie mogłem zmusić córki do sprzątania pokoju, więc zamiast kolejnej kłótni zrobiłem apkę, która to ocenia za mnie. Robisz zdjęcie bałaganu, ustawiasz timer, robisz zdjęcie "po", a AI porównuje i daje punkty. Skończyło się tak, że sam używam tego częściej niż ona.
Appka nazywa się Ordo, piszę ją sam po godzinach, teraz zbieram testerów przed wypuszczeniem na store, na 14 dni, Android i iOS. Kto zostanie aktywny cały ten czas, dostaje Premium na zawsze. Dla ludzi z Polski dodatkowo top 3 w punktach wygrywa kody Zalando (200 zł, 100 zł, 100 zł).
Zapisy (2 pola, bez spamu): https://ordoapp.net/beta?source=wykop
Stack: .NET MAUI + Claude do oceny zdjęć. Pytania techniczne śmiało w komentarzach.
źródło: reddit-before-after
PobierzWarto było podnieść ceny gpu i ramu dla tego, warto było…
@dktr: synek, kiedyś to było chrum, ludzie biegali po dworzu, a teraz tylko w książkach siedzą, krzywicy dostajo kwii