Wpis z mikrobloga

#aplikacje #android #ios #sprzatanie

Nie mogłem zmusić córki do sprzątania pokoju, więc zamiast kolejnej kłótni zrobiłem apkę, która to ocenia za mnie. Robisz zdjęcie bałaganu, ustawiasz timer, robisz zdjęcie "po", a AI porównuje i daje punkty. Skończyło się tak, że sam używam tego częściej niż ona.

Appka nazywa się Ordo, piszę ją sam po godzinach, teraz zbieram testerów przed wypuszczeniem na store, na 14 dni, Android i iOS. Kto zostanie aktywny cały ten czas, dostaje Premium na zawsze. Dla ludzi z Polski dodatkowo top 3 w punktach wygrywa kody Zalando (200 zł, 100 zł, 100 zł).

Zapisy (2 pola, bez spamu): https://ordoapp.net/beta?source=wykop

Stack: .NET MAUI + Claude do oceny zdjęć. Pytania techniczne śmiało w komentarzach.
walentin - #aplikacje #android #ios #sprzatanie 

Nie mogłem zmusić córki do sprzątan...

źródło: reddit-before-after

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Kouros: programowałem w .NET zanim jeszcze AI było na topie, ale i tak się z tobą zgadzam. Ucieczki już nie ma, a przyszłość szczerze też mnie trochę przeraża.
  • Odpowiedz
  • 0
Mnie to przeraża g---o-apka do wszystkiego, potem gdzie nie spojrzysz same zdalnie sterowane smartfonowe zoombie

@dktr: synek, kiedyś to było chrum, ludzie biegali po dworzu, a teraz tylko w książkach siedzą, krzywicy dostajo kwii
  • Odpowiedz
@walentin gdzie te zdjęcia potem będą? Potem znajomy czy sąsiad nie wytknie mi „ej a to nie zdjęcie Twojego pokoju/mieszkania? Taki syf miałeś i jeszcze zdjęcia wrzucałeś do neta zamiast posprzątać? XD”
  • Odpowiedz