Wpis z mikrobloga

@daniel_daniel: nie oglądałem Kioskarza. Tutaj na nie czytanym # robili z niej bekę, typu spojrzenie mordercy z horroru. Sam Billy Menago na tym jechał. Myślałem że dziewczyna prosta jak typowa ze wsi, bardziej niewykształcona jak Srejle, która Machloj traktuje prawie jak worek… dopisz sobie do czego. Ja rozumiem podśmiechujki ale to nie sarkazm. ( )
  • Odpowiedz
@Daddy2curek: Mówił że był jakiś pożar, spadł dach i poparzyło ją - i pokazał na głowę, potylicę i okolice uszu, możliwe że wtedy straciła słuch. Wcześniej, do 10 roku życia grała na skrzypcach.

@DonJohnsonXIII Billy niczego nie sprawdza, nie ogląda vlogów tylko bazuje na tym co wymyśli pod publikę i tym co przeczyta na tagu. A tu przecież też lata sporo bzdur.
  • Odpowiedz
@Chilli_Heatwave: Pierwszą reakcję można zrobić po obejrzeniu vloga, zwykle to kilkanaście minut, max pół godziny. Ja np. nie chcę pierwszych reakcji na podstawie wymysłów autora, tylko na podstawie tego, co zrobiły kambożule. I on raczej nie robił aż tak spontanicznie. Po prostu wolał iść w sensację, której często nie ma, bez oglądania się na to że można tym kogoś skrzywdzić. Dla mnie to takie samo patusiarskie zachowanie jak reszty którą
  • Odpowiedz
@renniferlopez2 Tyle ze nikt tu się z tego akurat nie nabijał tylko z tego ze robiła z byle czego awantury Waldiemu i czasami miała taki wzrok jakby chciała mu coś zrobić.
No i że go śledziła.
A o tym że pochodzi z jakiejś dobrze sytuowanej rodziny też pisał jeden kolega z tagu.
  • Odpowiedz
@daniel_daniel: Większość tak, sama czasem wolę obejrzeć wycinek - ale chodziło mi o coś kompletnie innego. O robienie materiałów na temat kambożuli nie opartych nawet na wycinkach, tylko na swoich wymysłach. Sorry, ale jeśli ktoś chce wyśmiewać kłamstwa klapka, adama czy kogokolwiek innego a jednocześnie sam zmyśla zamiast postarać się cokolwiek obejrzeć i na tej podstawie sensownie wypowiedzieć, to niczym się od takiego kłamliwego żula nie różni, nie sądzisz? Robi
  • Odpowiedz
@renniferlopez2: od dawna piszę tutaj o hipokryzji i kłamaniu pod tezę przez większość urzyszkodników na tagu.
Stawiam dolary przeciw orzechom, że najbardziej aktywni hejterzy są jeszcze większymi gołodupcami mieszkającymi u mamy i sami mają problemy z alkoholem.

Ogólnie to co tu się wyprawia coraz bardziej wygląda mi jak mechanizm projekcji. U niektórych śmieszków szczególnie to widać.
  • Odpowiedz