Wpis z mikrobloga

@Ciasto_z_Truskawkami: Tego się nie uda naprawić nigdy.
Facet spotyka się z laską dla charakteru i wyglądu.
Laski ponadto patrzą co gość sobą prezentuje czyli:
- ile zarabia tj czy utrzyma mnie i dziecko
- czy ma mieszkanie
- jaką pozycje
  • Odpowiedz
Laski ponadto patrzą co gość sobą prezentuje czyli:

- ile zarabia tj czy utrzyma mnie i dziecko

- czy ma mieszkanie

- jaką pozycje społeczną ma

- czy jest "ambitny" czyli czy w ciagu paru lat będzie więcej zarabiał mając więcej czasu dla rodziny

- czy ma samochód/prawko by mógł podwozić
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: Zawsze wydawało mi się, że jesteś dość normalny (jak na wykop)

@choochoomotherfucker: dz dzięki :D Top 10 kompmenetów tego roku for sure :D
Z dziewczyną układa się zajebiście w jej przypadku mam pewnośćże poleciała na mnie bo byłem i jestem bidokiem i za wiele sobą nie prezentuje.

Jednak im człowiek starszy i jego bańka też to coraz częściej się spotykam że (nie wszystkie) ale coraz więcej lasek patrzy
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Nie wiem może to kwestia zegarka biologicznego że podświadomie kobitty zadaja sobie pytanie czy ten chłop utrzyma mnie i dziecko teraz i w przyszłości.

Gdzie nie znam ani 1 faceta który olał by laskę bo ta nie miała studiów, nie miała pracy. Jak była leniwa to jasne ale akurat trafiło się że nie miała pracy bo taki mamy rynek to nikomu nie przeszkadzało.
  • Odpowiedz
@Ciasto_z_Truskawkami: W sumie nie wiem gdzie tu #logikarozowychpaskow, całkiem normalne, że jak popełnia się błąd w młodości to potem próbuje się przestrzec kolejne pokolenia, że to był c-----y pomysł i się źle na tym wyszło. Nie znam młodej dziewczyny, która nie żałowałaby, że zmarnowała młodość na starucha.
  • Odpowiedz