@Ciasto_z_Truskawkami: niedawno odezwała się moja koleżanka ze studiów (30 lvl) czy bym się z nią nie umówił. Powiedziałem, że z babciami nie chodzę xd
@Ciasto_z_Truskawkami: Tego się nie uda naprawić nigdy. Facet spotyka się z laską dla charakteru i wyglądu. Laski ponadto patrzą co gość sobą prezentuje czyli: - ile zarabia tj czy utrzyma mnie i dziecko - czy ma mieszkanie - jaką pozycje
@niebadzogrem: Zawsze wydawało mi się, że jesteś dość normalny (jak na wykop)
@choochoomotherfucker: dz dzięki :D Top 10 kompmenetów tego roku for sure :D Z dziewczyną układa się zajebiście w jej przypadku mam pewnośćże poleciała na mnie bo byłem i jestem bidokiem i za wiele sobą nie prezentuje.
Jednak im człowiek starszy i jego bańka też to coraz częściej się spotykam że (nie wszystkie) ale coraz więcej lasek patrzy
@choochoomotherfucker: Nie wiem może to kwestia zegarka biologicznego że podświadomie kobitty zadaja sobie pytanie czy ten chłop utrzyma mnie i dziecko teraz i w przyszłości.
Gdzie nie znam ani 1 faceta który olał by laskę bo ta nie miała studiów, nie miała pracy. Jak była leniwa to jasne ale akurat trafiło się że nie miała pracy bo taki mamy rynek to nikomu nie przeszkadzało.
@Ciasto_z_Truskawkami: W sumie nie wiem gdzie tu #logikarozowychpaskow, całkiem normalne, że jak popełnia się błąd w młodości to potem próbuje się przestrzec kolejne pokolenia, że to był c-----y pomysł i się źle na tym wyszło. Nie znam młodej dziewczyny, która nie żałowałaby, że zmarnowała młodość na starucha.
źródło: 2324a2379aefcf51bb1f7b8cbb159b0d206e41ff9aeaea21424825d176661de3
PobierzFacet spotyka się z laską dla charakteru i wyglądu.
Laski ponadto patrzą co gość sobą prezentuje czyli:
- ile zarabia tj czy utrzyma mnie i dziecko
- czy ma mieszkanie
- jaką pozycje
@choochoomotherfucker: dz dzięki :D Top 10 kompmenetów tego roku for sure :D
Z dziewczyną układa się zajebiście w jej przypadku mam pewnośćże poleciała na mnie bo byłem i jestem bidokiem i za wiele sobą nie prezentuje.
Jednak im człowiek starszy i jego bańka też to coraz częściej się spotykam że (nie wszystkie) ale coraz więcej lasek patrzy
Gdzie nie znam ani 1 faceta który olał by laskę bo ta nie miała studiów, nie miała pracy. Jak była leniwa to jasne ale akurat trafiło się że nie miała pracy bo taki mamy rynek to nikomu nie przeszkadzało.
@Slash__o: Ruchanie starej, obleśnej, spasionej, pomarszczonej p0lczycy po karuzeli kutasów to ma być dla cb przyjemność jakaś?
@Niech_mnie: Skąd wiesz, że taka jest?
@slane: Dlaczego piszesz do mnie w liczbie mnogiej? To konto prowadzi jedna osoba, do tego nie przypominam sobie, żebyśmy byli kiedyś w związku xD
@choochoomotherfucker: czasem zdarzy mi się wyjść do sklepu i to widzę i czuję nosem... Fuj!
@olokynsims: Daj jedną do straty prawictwa.