Aktywne Wpisy

vieniasn +16
jakbyście mieli wybór to wolicie d--y czy szmal

teddybear69 +155
Moi mili, potrzebuję pomocy. Szukam kogoś kto podróżuje w najbliższym czasie do Tirany na lotnisko TIA i mógłby podejść do biura rzeczy zagubionych i odebrać telefon córki. Nawet nie pytajcie jak tam trafił, bo w Albanii nigdy nie byliśmy. Jeżeli taka osoba była by skłonna pomóc i przywieźć go do Polski to z chęcią się odwdzięczę.
#pomocy #podroze #albania #tirana #wykopefekt
#pomocy #podroze #albania #tirana #wykopefekt
źródło: image
Pobierz

Prada Carbon/Sauvage
Cool Water
anyway, przetestuj issey le sel, mineralno-morsko zielone, bez cytrusa i słodkości.
wiele osób Ci je tutaj odleje
To co napisał @Pietruchoowy Cool Water (mam je właśnie na sobie, fajny niedrogi słony letniaczek), ale polecam Kenzo Homme EDP - jak dla mnie lepszy od Cool Watera
@Sergio_pedales podbijam @arch_Kris - Issey Myiake Le Sel Parfum jest bardzo spoko
@krystekw2: polecanie komuś Cool Watera w 2026 roku to zbrodnia, przecież to okrutnie j---e dziadem :D
Od siebie bym jeszcze może dorzucił Mancera - Wind Wood (ma troszkę cytrusa, ale niewiele, to mocno zielony zapach), Molinard - The Basilic (zielony, mooooocno bazyliowy) i Lattafa - Atlas
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Acqua-dell-Elba/Classica-Men-21910.html
są cytrusy w nutach, ale ja to ich nie czuję. Co ciekawe chyba nikt nigdy tych perfum nie poleca, a to mój top 1 na lato :D polecam przetestować
a drugi wybór warto sprawdzić
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Giorgio-Armani/Acqua-di-Gio-Parfum-81508.html
Polecany przez @KingOfTheWiadro Molinard - The Basilic jest ostatnio słabo dostępny ale jak coś to mam i mogę się pozbyć.
Ewentualnie coś bardziej eleganckiego ale ze średnią trwałością - Prada L'Homme L'Eau
@arc_tic: ta, zwłaszcza jak op nie lubi cytrusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@mimac82200 dziękuję (ʘ‿ʘ)
Prada L'Homme też fajniutka, choć też sprawdź czy nie będzie dla ciebie za słodka.
Kurde no bardzo kusi napisać -
Bois Imperial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie mnie chłopy zabijo ale Megamare oszczędnie psiknięte, to piękny ogór.
Ew rasasi fire hawas