Aktywne Wpisy
mambar +3
Kiedy polski klub wyeliminował kogoś w miarę poważnego w eliminacjach ligi mistrzów czy ligi Europy w ostatnich 3 latach? Nie przypominaj sobie takiej sytuacji. Mam wrażenie ,że w LM i w LE nasze zespoły bez przerwy wszystko przegrywają . Gdyby nie Liga Konferencji to nasza liga byłaby maksymalnie gdzieś na 23 miejscu.
#mecz #pilkanozna #sport
#mecz #pilkanozna #sport

wfyokyga +11
Dobranoc
źródło: temp_file2213592948937664031
Pobierz

Generalnie po prostu przelewam tu swoje myśli i się niczym nie przejmuję bo to dla mnie zwykłe forum do pisania głupot i dyskutowania z ludźmi. Napisałem coś z czym ludzie się nie zgodzili i zostałem masowo zgłoszony, wyłapałem bana, już kolejnego. Nie wiem czy bana mi zdjęto czy minął bo już jakiś czas mnie tu nie było.
Bany tylko uświadamiają mi że marnuję tu sporo czasu czas który mógłbym marnować gdzie indziej bo jestem samotnikiem. Wykop często jest dla mnie okienkiem żeby wiedzieć co się dzieje i o czym ludzie teraz rozmawiają.
Postanowiłem że odejdę z wykopu. Spędziłem i dobrze i źle z tym portalem kilka lat ten rok poszedł mi zdecydowanie gorzej niż poprzednie lata, widzę coraz słabszą aktywność znajomych mi nicków i sam czuję się tu coraz częściej jak w obcym środowisku. Już od ponad roku myślałem żeby odejść ale nadszedł czas, konta nie usuwam ale nie będzie już dalszej aktywności.
Dzięki wszystkim za miło spędzony czas i za setki nocnych zmian na których się spotykaliśmy, żartowaliśmy, trollowaliśmy i postowaliśmy rzeczy, trochę szkoda mi będzie tych tagów co je odwiedzałem ale pewnie się jeszcze gdzieś w internecie spotkamy, od kiedy pamiętam ludzie migrowali z portalów na portal więc pewnie coś kiedyś zastąpi wykop jak już będziemy starzy i głupi.
powinieneś zostać, aby trollować dalej
i nie traktować tego osobiście
ale jako służbę dla tego biednego kraju