Wpis z mikrobloga

-Pompuj balonik
-Pisz o strzelaniu do dronów na zlocie
-Wstęp dla każdego uzbrojonego wraz z rodziną
-Jednak nie każdy wejdzie
-Stawiamy na jakość uczestników
Profit ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po proarmie23 i spotkaniu organizatora wiedziałem, że nie wespre organizacji kolejnych pod jego nadzorem.
#bron #strzelectwo
rybka11111 - -Pompuj balonik
-Pisz o strzelaniu do dronów na zlocie
-Wstęp dla każdeg...

źródło: temp_file2503944500839604670

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rybka11111: no jak dlaczego? Na imprezę masową użytkownikom nie wolno wnosić broni, a oni chcieli zorganizować imprezę masową na którą użytkownicy mieli przyjść z własną bronią.
Pewnie Policja im przypomniała przepisy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Polinik no właśnie z tego co dało się zrozumieć chcieli ograniczyć liczbę uczestników zlotu, żeby nie doszło do imprezy masowej ale wprost nigdzie tego nie napisali tylko zaczęło się kombinowanie.
  • Odpowiedz
@rybka11111: mieszkam niedaleko i zastanawiałem się czy nie jechać, ale odkąd zaczęła się jakakolwiek komunikacja organizatorów z chętnymi na udział w zlocie, to ogarnąłem, że nikt normalny tego nie organizuje.
Brak odpowiedzi na sensowne pytania, chamskie odzywki i pyskówki, zarzuty wyśmiewane, najpierw narracja, że każdy wejdzie, po czym z d--y informacja, że zmieści się maks. 500 osób, a pierwszeństwo mają ludzie z kempingu i nie wiadomo czy każdy wejdzie. Następnie,
  • Odpowiedz
@rybka11111: Kolejny idiota z pozwoleniem coś próbuje bo jemu się wydaje... To tak jak masa kretynów co promują noszenie broni sportowej i o zgrozo "z nabojem w komorze". Sami sobie przykręcą śrubę ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
promują noszenie broni sportowej

@MosMaus: + trzeba trenować jak najszybsze dobycie broni z gaci i strzał xD W razie prawdziwej akcji szybciej poleci kloc w te gacie ale to szczegół
  • Odpowiedz