Wpis z mikrobloga

@Basiura89: jak ktoś prowadzi biznes to klienci oraz regulator mają prawo wymagać od tej osoby rzetelności.

Nie ważne czy w tym czasie ktoś gdzieś kradnie czy nie
  • Odpowiedz
via Android
  • 44
@Basiura89: wiadomo, prawicy wolno więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) skoro okrada klientów swojego biznesu to dajmy mu rządzić państwem, co się może stać? xD
  • Odpowiedz
@Basiura89: Chodzi o to że jak stawiasz się w roli świętoszka i krytykujesz innych to wypadało by pokazać że tak faktycznie jest. Narazie konfa ma ta przewagę że nie rządziła więc może pouczać wszystkich ale skoro łamią przepisy tam gdzie mogą u siebie na mniejszą skalę to oznacza że istnieje ogromna szansa że będą naginać zasady kiedy dojdą do władzy. Inaczej mówiąc Konfa to alternatywa tylko na papierze xD
  • Odpowiedz
@Basiura89: nie że sok nazwali nektarem tylko że partia, która stawia się w roli eksperta od ekonomii nie potrafi napisać ustawy poprawnie ani nawet sprawozdania finansowego partii na czas. Wisienka na torcie jest że lider partii prowadzi jakieś doradztwo podatkowe czy co tam innego i jest tak skuteczny że jego własna partia straciła subwencję.

To są te powody
  • Odpowiedz
via Android
  • 429
@Basiura89: czyli kradną i oszukują na skalę swoich możliwości, ale jak będą mieli większe możliwości to przestaną? xD pluja na ciebie, a ty nawet nie udajesz że pada

Najlepsze że nie dałem w tym poście żadnego dowodu. Równie dobrze mogłem to zmyślec, ale nikt nawet nie ma wątpliwości że to w stylu mentzena, nawet ty, jego wyznawca (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@Placi: nie jestem wyznawcą nikogo, a wątpliwości miałem od samego początku. Nie lubię typa za bardzo. Taki śliski banan ustawiony przez tatusia. G00wno wie o życiu szaraczkai do tego jakiś taki cwaniakowaty
  • Odpowiedz
czy można już oficjalnie mówić że konfa to partia złodziei i oszustów?

@Placi: Ej no, nie bądź rasistą! Nie wypada tak mówić o afroamerykanach!

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Basiura89: fundacje Wiplera to też warto przemilczeć, w końcu kto by się tam przejmował takimi drobiazgami. A jak Wilk straszył policjantów, a sam przychodził pijany do sejmu to też taki szczególik. Kto nie groził policjantom ten niech pierwszy rzuci kamień… to znaczy ja nie groziłem policjantom i nie przychodziłem do roboty ledwo stojąc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@makaronzjajkiem: jak słyszę "fundacja" to już czuję przewały z daleka. A widziałeś ostatnio Giertycha w sejmie pod wpływem bliżej nieokreślonych substancji? Btw Wilk powinien zostać wyrzucony z sejmu, a Wipler jest śliski od początku
  • Odpowiedz
@Basiura89: napisz konkretnie o jakie substancje ci chodzi. Myślę, że warto mieć odwagę pisać o takich rzeczach jeśli wiesz coś więcej niż inni. No chyba, że zmyślasz i boisz się odpowiedzialności cywilnej za pomówienie dlatego stosujesz zagrania rodem z Republiki. No to dajesz malina, pokaz żeś jest facet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz