Aktywne Wpisy

Beszczebelny +171
Ludzie na #facebook to totalny rak i #patologiazmiasta
ArtykuΕ o tym, ΕΌe 2-3x w tygodniu pod wiΔzieniem na Kleczkowskiej zjeΕΌdzajΔ siΔ grupki kolegΓ³w przestΔpcΓ³w i miΔdzy 23-1 w nocy strzelajΔ fajerwerkami budzΔ c caΕΔ okolice, palΔ gumΔ w samochodach i piΕujΔ motory. Komentarze ludzi na fb?
-niech sie okoliczni ludzie wyprowadzΔ , wiΔzienie byΕo pierwsze (xD)
-PDW super pozdrowienia dla dobrych chΕopakΓ³w
-chyba nie wiecie, ΕΌe teraz w wiΔzieniach siedzΔ ludzie za obronΔ
ArtykuΕ o tym, ΕΌe 2-3x w tygodniu pod wiΔzieniem na Kleczkowskiej zjeΕΌdzajΔ siΔ grupki kolegΓ³w przestΔpcΓ³w i miΔdzy 23-1 w nocy strzelajΔ fajerwerkami budzΔ c caΕΔ okolice, palΔ gumΔ w samochodach i piΕujΔ motory. Komentarze ludzi na fb?
-niech sie okoliczni ludzie wyprowadzΔ , wiΔzienie byΕo pierwsze (xD)
-PDW super pozdrowienia dla dobrych chΕopakΓ³w
-chyba nie wiecie, ΕΌe teraz w wiΔzieniach siedzΔ ludzie za obronΔ
zmarnowany_czas +162
To jedna z najbardziej p--------h rzeczy, ktΓ³rΔ
muszΔ zrobiΔ do pracy xD
Jestem w projekcie 1.5 roku i przez caΕy ten czas pracujemy dla klienta z USA. Nagle siΔ obudzili, ΕΌe muszΔ sprawdziΔ naszΔ toΕΌsamoΕΔ, czy nie jesteΕmy szpiegami z Korei PΓ³Εnocnej (bo takich zatrudnili xD). I jutro muszΔ jechaΔ 400 j------h kilometrΓ³w, do losowego McDonalds, gdzie mam spotkaΔ jakiegoΕ losowego typa, ktΓ³remu potwierdzΔ, ΕΌe istnieje i nie jestem KoreaΕczykiem. I tyle,
Jestem w projekcie 1.5 roku i przez caΕy ten czas pracujemy dla klienta z USA. Nagle siΔ obudzili, ΕΌe muszΔ sprawdziΔ naszΔ toΕΌsamoΕΔ, czy nie jesteΕmy szpiegami z Korei PΓ³Εnocnej (bo takich zatrudnili xD). I jutro muszΔ jechaΔ 400 j------h kilometrΓ³w, do losowego McDonalds, gdzie mam spotkaΔ jakiegoΕ losowego typa, ktΓ³remu potwierdzΔ, ΕΌe istnieje i nie jestem KoreaΕczykiem. I tyle,

Dobrego dnia ΕΌyczΔ π
Do zobaczenia π
#urlop #urlop2026 #gdansk
ΕΊrΓ³dΕo: 1000188884
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000188885
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000188886
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000188887
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000188889
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000188890
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000188891
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000188919
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000188922