Aktywne Wpisy

Gaemeaa +657
Wiecie dlaczego pociąg na trasie Gdańsk - Szczecin jest taki powolny i co chwile ma "przestoje techniczne" ? Za niemca były dwa tory na większości tej trasy, ale po wojnie ruskie rozebrali jedną nitkę torów i wywieźli do rosji jako reparacje wojenne xD Polacy do dnia dzisiejszego tej drugiej nitki nie odbudowali i przez to pociągi muszą zatrzymywać się na mijankach i czekać na wolny tor. Gdy któryś pociąg się spóźni cały
źródło: Dwa_tory_schemat_liczba_torow-1024x726
Pobierz
njay +4
#prawojazdy #ankieta
Sprawdźmy, czy Mirki mają większą wiedzę na temat prawa jazdy niż eksperci z FB. Jaka jest kolejność przejazdu wynikająca z pierwszeństwa?
Sprawdźmy, czy Mirki mają większą wiedzę na temat prawa jazdy niż eksperci z FB. Jaka jest kolejność przejazdu wynikająca z pierwszeństwa?
źródło: 1000024145
PobierzKto ma pierwszeństwo?
- Czerwony, niebieski, żółty 36.4% (796)
- Czerwony, żółty, niebieski 54.8% (1199)
- Niebieski, czerwony, żółty 8.9% (194)

- pij monstery, a-----l
- pal szlugi, epety
- tyraj na produkcji / w kołchozie / na budowie / w innej umieralni w systemie 3 zmianowym
- dentystę odwiedzaj raz na 5 lat jak cię boli ząb
- śmiej się, że kosmetyczki to są tylko dla tęczowych
i narzekaj, że nie wyglądasz jak na obrazku po lewej xD
Lata 30' życia to taki piękny wiek, który jest doskonałym obrazem "prowadzenia się".
Jak ja z kratą na brzuchu, atletyczną sylwetką, elegancką, pełną fryzurą, brakiem zmarszczek i szerokim białym uśmiechem spotykam swoich znajomych z czasów szkolnych to się czuję jakbym rozmawiał z kvrwa wujkami na imieninach xDDD
Spotkałem swojego kumpla z gimnazjum, z którym nie widziałem się z 15 lat. No nie poznałem chłopa na ulicy, to jest niemożliwe. Stary dziad skrzat z brodą, bebzonem i nalanym ryjem, jakby miał z 50 lat.
Wszystko prawie brzuchate zakolaki z ogorzałą cerą i worami pod oczami. Japyerdole jak wy wyglądacie ludzie... Wy naprawdę myśleliście, że całe życie będziecie wyglądać jak w liceum w ogóle o siebie nie dbając? xD
#bekazpodludzi #niepopularnaopinia #wykop30plus #wykop30club
źródło: image
PobierzOgólnie nie mam takich odczuć, wielu ludzi w moim wieku (po 30) to ludzie, którzy się nie zapuścili, choć bywają i tacy, którzy to zrobili. Zwłaszcza łaski, grube świnie się z niektórych zrobiły, ale z niektórych niezłe MILFy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie pasuje do typa który sobie założył na wykopie konto,.które jak sądzę po nicku, miało służyć do bajtowania spermiarzy.
@codziennaKasia: Ile pompek dziennie trzeba robić żeby nie mieć zakoli i nie łysieć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Superstitio: to źle sądzisz. Ten nick ma bardzo skonkretyzowaną historię.
Musiałoby mnie popyerdolić żeby wstawiać swoje zdjęcia na wykopie, bo jakiś anonimowy cymbał sobie tego zażyczył xD
@Krs90: o przeszczepie włosów nie słyszał? Z piwnicy cię matka nie wypuszcza od 30 lat?
@codziennaKasia: Wiesz o tym że nie każdy może sobie pozwolić na przeszczep, czy to ze względów medycznych, czy nawet tego że przeszczep po prostu może się nie przyjąć? Żadna z Twoich złotych rad, nie spowoduje tego że ktoś będzie miał piękne i lśniące włosy xD
nie słyszałem o takich przypadkach, a jeśli już to będzie jakaś turbo rzadkość
również rzadkość na granicy błędu. Nie ma sensu gadać o takich ekstremach.
I nie, nie chodzi o cerę, bo na to ma się wpływ, więc wygląda u mnie bardzo dobrze, czasami tylko jakiś pryszcz się pojawi
wystarczy nie mieć nadwagi, nie chlać i nie palić żeby w wieku 30 lat wygląda na 30 albo mniej ¯\(ツ)/¯
@codziennaKasia:
Mężczyzna może iść do kosmetyczki tylko w jednym
zawsze mnie też zastanawia co tacy ludzie sobie myślą na temat swojej przyszłości, jak sobie ją dalej wyobrażają. jesteśmy wszyscy na równi pochyłej, lepiej nie będzie. codziennie staram się walczyć o to, żeby teraz wdrapać się jak najwyżej, żebym jak najdłużej mógł się staczać, a jednocześnie patrzę na swoich kolesi z gimbazy/technikum, u których przejście 500m piechotą wywołuje stan przedzawałowy, a własnego fiuta to
@buont666: dobrze rozumiem, że masz do wyboru prace w klimatyzowanym biurze, ale i tak tyrasz w kołochozie za 1/2 kasy z biura? Czy jednak nie masz wyboru, ze względu na ubogie kwalifikacje
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu