Wpis z mikrobloga

- odżywiaj się gotową lasagną z biedronki lub żabki, laysami i innym gvwnem
- pij monstery, a-----l
- pal szlugi, epety
- tyraj na produkcji / w kołchozie / na budowie / w innej umieralni w systemie 3 zmianowym
- dentystę odwiedzaj raz na 5 lat jak cię boli ząb
- śmiej się, że kosmetyczki to są tylko dla tęczowych

i narzekaj, że nie wyglądasz jak na obrazku po lewej xD

Lata 30' życia to taki piękny wiek, który jest doskonałym obrazem "prowadzenia się".

Jak ja z kratą na brzuchu, atletyczną sylwetką, elegancką, pełną fryzurą, brakiem zmarszczek i szerokim białym uśmiechem spotykam swoich znajomych z czasów szkolnych to się czuję jakbym rozmawiał z kvrwa wujkami na imieninach xDDD

Spotkałem swojego kumpla z gimnazjum, z którym nie widziałem się z 15 lat. No nie poznałem chłopa na ulicy, to jest niemożliwe. Stary dziad skrzat z brodą, bebzonem i nalanym ryjem, jakby miał z 50 lat.

Wszystko prawie brzuchate zakolaki z ogorzałą cerą i worami pod oczami. Japyerdole jak wy wyglądacie ludzie... Wy naprawdę myśleliście, że całe życie będziecie wyglądać jak w liceum w ogóle o siebie nie dbając? xD

#bekazpodludzi #niepopularnaopinia #wykop30plus #wykop30club
codziennaKasia - - odżywiaj się gotową lasagną z biedronki lub żabki, laysami i innym...

źródło: image

Pobierz
  • 166
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@codziennaKasia: a wystarczy trochę poćwiczyć i nie jeść gówna ¯\(ツ)/¯

Ogólnie nie mam takich odczuć, wielu ludzi w moim wieku (po 30) to ludzie, którzy się nie zapuścili, choć bywają i tacy, którzy to zrobili. Zwłaszcza łaski, grube świnie się z niektórych zrobiły, ale z niektórych niezłe MILFy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: pokaż zdjęcie, bo coś mi ten opis

ja z kratą na brzuchu, atletyczną sylwetką, elegancką, pełną fryzurą, brakiem zmarszczek i szerokim białym uśmiechem

Nie pasuje do typa który sobie założył na wykopie konto,.które jak sądzę po nicku, miało służyć do bajtowania spermiarzy.
  • Odpowiedz
Nie pasuje do typa który sobie założył na wykopie konto,.które jak sądzę po nicku, miało służyć do bajtowania spermiarzy.

@Superstitio: to źle sądzisz. Ten nick ma bardzo skonkretyzowaną historię.

Musiałoby mnie popyerdolić żeby wstawiać swoje zdjęcia na wykopie, bo jakiś anonimowy cymbał sobie tego zażyczył xD
  • Odpowiedz
  • 172
o przeszczepie włosów nie słyszał?

@codziennaKasia: Wiesz o tym że nie każdy może sobie pozwolić na przeszczep, czy to ze względów medycznych, czy nawet tego że przeszczep po prostu może się nie przyjąć? Żadna z Twoich złotych rad, nie spowoduje tego że ktoś będzie miał piękne i lśniące włosy xD
  • Odpowiedz
Wiesz o tym że nie każdy może sobie pozwolić na przeszczep, czy to ze względów medycznych,

nie słyszałem o takich przypadkach, a jeśli już to będzie jakaś turbo rzadkość

czy nawet tego że przeszczep po prostu może się nie przyjąć?

również rzadkość na granicy błędu. Nie ma sensu gadać o takich ekstremach.

Żadna
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: ciało mam jak nastolatek ale ryja dobrymi chęciami nie naprawisz, więc braki we włosach i takie tam
I nie, nie chodzi o cerę, bo na to ma się wpływ, więc wygląda u mnie bardzo dobrze, czasami tylko jakiś pryszcz się pojawi
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: mam podobne do Twoich przemyślenia.

zawsze mnie też zastanawia co tacy ludzie sobie myślą na temat swojej przyszłości, jak sobie ją dalej wyobrażają. jesteśmy wszyscy na równi pochyłej, lepiej nie będzie. codziennie staram się walczyć o to, żeby teraz wdrapać się jak najwyżej, żebym jak najdłużej mógł się staczać, a jednocześnie patrzę na swoich kolesi z gimbazy/technikum, u których przejście 500m piechotą wywołuje stan przedzawałowy, a własnego fiuta to
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: każdy kto ma trochę oleju w głowie wie że mając 30 lat można jeszcze wszystko uratować, wystarczy trochę ruszyć dupe, nie jeść syfu i kondycja skóry, włosów się poprawia i brzuszek zniknie. Problem w tym że większości się nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: przeszczep włosów to odpowiednik sztucznego biustu u kobiet. Można, ale po co? Trzeba się mocno nie akceptować i być mocno zapatrzonym w wygląd, to jest dla specyficznego typu osób. Dobrze, że mój niebieski nie ma takich kompleksów.
  • Odpowiedz
- tyraj na produkcji / w kołchozie / na budowie / w innej umieralni w systemie 3 zmianowym

Jak kobiety zaczą wykonywać tę potrzebną i konieczną robotę to panowie będą grzecznie siedzieć w biurach HR i wcinać sałatkę.

@buont666: dobrze rozumiem, że masz do wyboru prace w klimatyzowanym biurze, ale i tak tyrasz w kołochozie za 1/2 kasy z biura? Czy jednak nie masz wyboru, ze względu na ubogie kwalifikacje
  • Odpowiedz
@Krs90: gdybyś połowę czasu, który poświecasz na szukanie wymówek poświęcił na zadbanie o siebie to byłoby niebo a ziemia xd
  • Odpowiedz
mam podobne do Twoich przemyślenia.

zawsze mnie też zastanawia co tacy ludzie sobie myślą na temat swojej przyszłości, jak sobie ją dalej wyobrażają. jesteśmy wszyscy na równi pochyłej, lepiej nie będzie. codziennie staram się walczyć o to, żeby teraz wdrapać się jak najwyżej, żebym jak najdłużej mógł się staczać, a jednocześnie patrzę na swoich kolesi z gimbazy/technikum, u których przejście 500m piechotą wywołuje stan przedzawałowy, a własnego fiuta to widzieli po raz ostatni
  • Odpowiedz