@barto142: Kosheen i Eagle-eye-cherry najbardziej pozytywnie zaskoczuli bo myslalem ze beda smety, POd i Godsmack maja szanse na baczka, z polskich chyba Myslovitz, ADHD. Nocny kochanek juz oklepany za bardzo
@FircykPiecyk: oni nie grają bo są z małej sceny zaproszeni przez Juriego @barto142 Lej mi Całego. Ale coś czuje, że będzie żarło między ADHD i Myslovitz z tym Lej mnie Pół, może też dżem, ale obym się mylił. A jak ktoś zagłosuje na Happysad to go bóg opuścił
@lajsta77: nocny to takie g---o, że jak to słyszę, jestem zaskoczony jak wiele osób jara się tym szajsem @Umeraczyk no Happysad strasznie zamulił w tym roku, a ja poszedłem tam bo myślałem, że będzie zajebiście
Z Polskich to pewnie będzie walka pomiędzy Lej Mi Pół, Varius Manx i ADHD. A z zagranicznych moim zdaniem P.O.D., które bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło ;)
#polandrock #woodstock
@barto142 Lej mi Całego. Ale coś czuje, że będzie żarło między ADHD i Myslovitz z tym Lej mnie Pół, może też dżem, ale obym się mylił. A jak ktoś zagłosuje na Happysad to go bóg opuścił
@Umeraczyk no Happysad strasznie zamulił w tym roku, a ja poszedłem tam bo myślałem, że będzie zajebiście
A z zagranicznych Godsmack albo P.O.D.
A z zagranicznych moim zdaniem P.O.D., które bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło ;)