Wpis z mikrobloga

@kartofel: a to nie jest ta laska co też miała przepłynąć Bałtyk? Jak nie to iks de xD
Also chłop przepłynął Bałtyk - jakieś marne 800 koła uzbierane

Gangolsena jedzie na rowerze, POWTARZAM NA ROWERZE JEDZIE - cyk miliony monet i karyny z brajankami żeby sobie focie zrobić xD
  • Odpowiedz
szczerze to dla mnie tez duzo bardziej męczące jest martwienie się jak ktoś robi coś ryzykownego niż samemu to robić

@turok2016: stary ryzykowne to jest wspinanie się bez asekuracji po wieżowcu.
A tutaj obok ciebie płynie łudź ze specjalistami i ratownikami. Takie pływanie to jest WYKAŃCZAJĄCE dla organizmu a nie ryzykowne.
  • Odpowiedz
@kartofel: jakie to było wyzwanie. Był ogromny ale dałam radę. Na początku myślałam, że nie dam ale zagryzłam zęby i jakoś się wepchnął. Potem już lata treningu zrobiły swoje. My kobiety jesteśmy dzielne.
  • Odpowiedz
szczerze to dla mnie tez duzo bardziej męczące jest martwienie się jak ktoś robi coś ryzykownego niż samemu to robić...

@turok2016: Moja żona potwierdza, ja mam fun, a ona się zamartwia czy nic mi się nie stanie xD
  • Odpowiedz
@turok2016: i też nie miałbyś ani grama honoru, aby wykorzystać moment popularności tej osoby, by zakomunikować światu, że "śpisz z rączkami na pościeli"?
  • Odpowiedz
  • 0
Also chłop przepłynął Bałtyk - jakieś marne 800 koła uzbierane

Gangolsena jedzie na rowerze, POWTARZAM NA ROWERZE JEDZIE - cyk miliony monet i karyny z brajankami żeby sobie focie zrobić xD

@Esior: Tylko to drugie dostarczało rozrywkę ludziom na trasie oraz było wygodniejsze do oglądania, bo twórca wchodził w interakcję z oglądajacymi. A to pierwsze nie.
Publika doceniła bardziej streamy łatwoganga, a jak Cię tak to boli to trzeba było
  • Odpowiedz