Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 138
Ale my nie chcemy związków partnerskich ¯\(ツ)/¯

@japycz: chyba u ciebie w biedzie umysłowej, każdy normalny człowiek i większość Polaków chce
  • Odpowiedz
chyba u ciebie w biedzie umysłowej, każdy normalny człowiek i większość Polaków chce

@deziom: A niby dlaczego normalny człowiek miałby chcieć? xDDD W dupie mam to co jakieś baśniowe stwory chcą, a jak ktoś chce dziedziczyć czy odwiedzać się w szpitalu bez małżeństwa to może iść do notariusza lub lekarza i to sobie załatwić w 5 min. Normalnym ludziom do niczego nie potrzeba jakichś fikołków.
  • Odpowiedz
ja też nie chcę a biedę umysłową reprezentujesz ty paprochu

@fajna-dziolcha: ale co to wam przeszkadza?
Zwiazek partnerski to nie ślub.
Niech sobie mają dziedziczenie.
Jako prawak, delikatny anarchista to bym w ogóle śluby zlikwidował. Po co to państwu. Niech wszystko leci przez notariusza i elo, każdy zadowolony.
  • Odpowiedz
ale co to wam przeszkadza?

@dafto: bo to jest gotowanie żaby. Teraz uznają to za wywalczony przywilej, jeżeli się uda. Za 20 lat kolejne pokolenie homo, będzie uznawało to już za normę, a nie coś wywalczonego i będą się zastanawiać dlaczego oni nie mogą adoptować dzieci jak każdy inny, przecież jakoś prawnie mogą być razem. Będzie walka o kolejny szczebelek zrównania par hetero z parami homo.

Identyczna sytuacja jak z
  • Odpowiedz
musisz byc upośledzony kolego

@Winter_Scorpion: ja niczego nie muszę
a to że snus zawetował to akurat bardzo dobrze. Nie ma znaczenia czy to miało sens czy nie, czy to sprawiedliwa społecznie ustawa czy nie. Każda lewacka zmiana prawa powinna być wetowana dla zasady żeby te podłe babsztyle w rządzie dupska piekły
  • Odpowiedz
@RodrigoMendoza: oj tak xD, odwiedzanie się w szpitalach - dostarczałem jedzenie na śluzę bloku operacyjnego i nikt mnie nie zatrzymał, jedynie w kostnicy mnie nie było. Jak mój dziadek trafił do szpitala to witając się z mnóstwem lakarzy i pielęgniarek znalazłem pięterko i salę w której był po zabiegu absolutnie nikt mnie nie zatrzymał a mogłem równie dobrze odwiedzać swojego chłopaka!!!
  • Odpowiedz
ale co to wam przeszkadza?

@dafto: Nic, ale dasz palec to wezmą całą rękę. Zobacz jak mocno obecnie wrzucany są treści homo w filmy. Ja np. lubię piłeczkę pooglądać i nawet tam ładują mi jakieś miesiące dumy, tęczowe opaski, tęczowe chorągiewki od rożnego, tęczowe numery.
  • Odpowiedz