Aktywne Wpisy

obs_ordine +401
Jedna z fotografek, kilka miesięcy po śmierci Łukasza Litewki wysłała pisma do różnych fundacji, z którymi współpracował z wezwaniem do zapłaty 2000 zł w związku z naruszeniem praw autorskich przy wykorzystaniu zdjęcia Łukasza w postach pożegnalnych w mediach społecznościowych. Tutaj informacja o tym jednej z nich - KLIK
Pani fotograf teraz wszystkich blokuje xD Co myślicie? Zabrakło chyba trochę ludzkiej przyzwoitości.
#afera #litewka #fotografia
Pani fotograf teraz wszystkich blokuje xD Co myślicie? Zabrakło chyba trochę ludzkiej przyzwoitości.
#afera #litewka #fotografia

duzy-skrzat +4
Chwalenie sie graniem w single to jest jak chwalenie się że poszło się film oglądać do kina. Przecież to ludzie bez rąk i nóg robią dosłownie. Wbijcie gladiatora w wowie, albo diament w lolu - to jest jakiś wyczyn czy powód do chwalenia. K---a jak widze te gameplaye na youtube przez typów w wieku 50 lat co klikają umiejętności myszką w jakimś RPGu to dostaje wylewu. Tyle lat i ciągle stanie w

@japycz: chyba u ciebie w biedzie umysłowej, każdy normalny człowiek i większość Polaków chce
@deziom: ja też nie chcę a biedę umysłową reprezentujesz ty paprochu
@deziom: to zła ustawa była.
@deziom: xD
@deziom: A niby dlaczego normalny człowiek miałby chcieć? xDDD W dupie mam to co jakieś baśniowe stwory chcą, a jak ktoś chce dziedziczyć czy odwiedzać się w szpitalu bez małżeństwa to może iść do notariusza lub lekarza i to sobie załatwić w 5 min. Normalnym ludziom do niczego nie potrzeba jakichś fikołków.
@fajna-dziolcha: ale co to wam przeszkadza?
Zwiazek partnerski to nie ślub.
Niech sobie mają dziedziczenie.
Jako prawak, delikatny anarchista to bym w ogóle śluby zlikwidował. Po co to państwu. Niech wszystko leci przez notariusza i elo, każdy zadowolony.
@dafto: bo to jest gotowanie żaby. Teraz uznają to za wywalczony przywilej, jeżeli się uda. Za 20 lat kolejne pokolenie homo, będzie uznawało to już za normę, a nie coś wywalczonego i będą się zastanawiać dlaczego oni nie mogą adoptować dzieci jak każdy inny, przecież jakoś prawnie mogą być razem. Będzie walka o kolejny szczebelek zrównania par hetero z parami homo.
Identyczna sytuacja jak z
@Winter_Scorpion: ja niczego nie muszę
a to że snus zawetował to akurat bardzo dobrze. Nie ma znaczenia czy to miało sens czy nie, czy to sprawiedliwa społecznie ustawa czy nie. Każda lewacka zmiana prawa powinna być wetowana dla zasady żeby te podłe babsztyle w rządzie dupska piekły
@japycz: to ich nie zawierajcie
@NadiaSanEscobar: to ich nie zawieramy
@konrado12: tak jak oni ¯\(ツ)/¯
@NadiaSanEscobar ok, Wy też
@dafto: Nic, ale dasz palec to wezmą całą rękę. Zobacz jak mocno obecnie wrzucany są treści homo w filmy. Ja np. lubię piłeczkę pooglądać i nawet tam ładują mi jakieś miesiące dumy, tęczowe opaski, tęczowe chorągiewki od rożnego, tęczowe numery.