Wpis z mikrobloga

Czemu prezes wynajmuje tą chatę z błotnym basenem zamiast się przeprowadzić od razu do swojej świeżej chałupy? Ja myślałem że on się przeprowadza od razu tam na wiochę wnioskując po poprzednim odcinku. A ten targa graty z jednego mieszkania do drugiego.
#raportzpanstwasrodka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@helloWisconsin: Tam ma się wprowadzić rodzina właścicielki ziemi żeby pilnować dobytku. Prawdopodobnie się wprowadzą i już nie wyprowadzą. Z boku powstał taki pokoik dla służby w którym jak będzie chciał, to sobie będzie mógł zamieszkać Lucjan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@helloWisconsin: Wykop mu uświadomił, że jeśli się przeprowadzi, straci atencję i zostanie zapomniany. A wiadomo, że Adam Machaj z partii Romana Giertycha - LPR, najlepiej się czuje będąc w świetle fleszy, gdzie każdy mu zazdrości.
  • Odpowiedz
@helloWisconsin: spory problem logistyczny - tak na oko, to minimum 3 miesiące zanim będzie musiał wymyślić następny pretekst dlaczego się nie przeprowadza - teraz spokojnie, będzie budować mur przez 2 miesiace.
  • Odpowiedz
@helloWisconsin: Bo wybudował dom ale zorientowal sie, ze nie chce mieszkać na wsi więc sie tam nie przeprowadza. Wybitny strateg. Najpierw zrob potem myśl. Tego domu nikt mu nie kupi nawet za $15k
  • Odpowiedz
@helloWisconsin: Nie przeprowadzi się dopóki nie będzie muropłotu, bo by mu węże zeżarły Stefana i Leylę. Poza tym chce mieć dodatkowe miejsce na graty i chce mieć gdzie się zatrzymać gdy będzie w weekendy przyjeżdżał do Siem Reap. To wersja oficjalna, w którą on wydaje się wierzyć. Ja obstawiam że po postawieniu muropłotu przeniesie się na wiochę na tyle czasu ile wystarczy na wyposażenie domu, a potem pod byle pretekstem
  • Odpowiedz