Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zopyross: Nie wiem po co się tym martwisz. To właśnie dobrze, normikom trzeba dokręcać śrubę ile wlezie. Jak juz masa krytyczna zostanie przekroczona to albo będzie rewolucja kulturowa albo wyginiemy ale przynajmniej coś się zmieni.
  • Odpowiedz
  • 2
Nie wiem po co się tym martwisz. To właśnie dobrze, normikom trzeba dokręcać śrubę ile wlezie. Jak juz masa krytyczna zostanie przekroczona to albo będzie rewolucja kulturowa albo wyginiemy ale przynajmniej coś się zmieni

Było słuchać blackpilla 10 lat temu gdy byl jeszcze czas.

@Rollo_Rolewsky: xD
  • Odpowiedz
  • 220
@Zopyross: Im więcej w życiu osiągasz, tym próżniejsze szony sie wokół ciebie kręcą. "Żony" znanych piłkarzy to najlepszy przykład. Najlepiej być atrakcyjnym i biednym, bo wtedy masz pewność, że pożądanie twojej samicy jest prawdziwe.
tiredq - @Zopyross: Im więcej w życiu osiągasz, tym próżniejsze szony sie wokół ciebi...

źródło: 1000011718

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 7
@panmimoskok: Lewandowski to prędzej byłby tym klęczącym na zdjęciu i jeszcze z podpisem "moja Pani musi odpocząć po tych wszystkich tanecznych turniejach"

Było słuchać blackpilla ~10 lat temu gdy byl jeszcze czas, teraz droga jest już tylko w jednym kierunku.

@Rollo_Rolewsky: Masz rację, blackpill to jest po prostu zbiór zasad i mechanizmów obowiązujących w Piśmie Świętym, np w Księdze Powtórzonego Prawa albo Księdze Mądrości, odejście od tych prawideł
  • Odpowiedz
@Zopyross: ta Lewandowska to mieszka w waszych głowach i czynszu nie płaci. W------e w nią i tyle, co mnie obchodzą jacyś celebryci miliarderzy. Ich życie jest tak bardzo odklejone od przeciętnego normika że naprawdę nie ma co tego porównywać.

Was obchodzą tak bardzo, że codziennie o tej ance czytam i o tym, że robson biedny bo go gnoi ta anka. Robson nie jest biedny. Jest pazernym dziadem który by na
  • Odpowiedz
@Antorus: nie sądzę żeby wszystkich jakoś bardzo obchodziła. Po prostu ciekawym zjawiskiem jest to, że multimilioner topowy w swojej dziedzinie ma z polską babą przerąbane tak samo jak areczek co wstaje o 5:30 do kołchozu XDD
  • Odpowiedz
@CashStacker: bo milionerzy też mogą mieć te same problemy co areczki. Ile to już gwiazdolinek popowych się zaćpało na śmierć. Albo samobója strzeliło bo depresja czy inny czort?

Tyle że jak areczek się powiesi w lesie to nikt o tym nie mówi, wisi tylko klepsydra na klatce bloku w którym mieszkał. Jak jakaś gwiazdunia se strzeli w pusty łeb to pieją o tym wszystkie portale plotkarskie na świecie. Taka różnica.
  • Odpowiedz
zapatrzonych w nią jak w obraz.

@Zopyross: To jest właśnie największy problem. Kto ma trochę oleju w głowie, to wie kto to jest i co sobą reprezentuje oraz za nic nie da się zmanipulować, a jej poczynania jeśli ogląda to w charakterze żałobno-rozrywkowym. Ta osoba ma jednak ileśtam tysięcy obserwujących babsztyli, dla ktorych jest autorytetem i kimś kogo trzeba naśladować.
  • Odpowiedz